arkadaşlar son zamanlarda internetten müzik ve video indiren türden programlar çalışmıyor. heralde korsana karşı alınan önlemler doğrultusunda böyle bir uygulama oldu.
boyle bir kısıtlamanın olduğunu arkadaşlarımdan duymuştum ceyhun abi yanlız yinede bu başlığı okuduktan sonra pc'mde limewire programını açıp rastgele bi sanatçı adını yazıp download sonucunda sıkıntı yaşamadığımı bildirmek isterim.
yaşayan arkadaşlar varsa Proxy kullanabilirler.
mesela bu program çalışmıyor: vdownloader
önceden çalışıyordu.
benım bildiğim kadarıyla o program sitelerdekı klipleri videoları çekmek için kullanılıyor ceyhun abi kimi siteler bu duruma karsı korumalı video indiremıyorsunuz kimilerinde serbest ama bi ara bende cok kullandım o programı sonra yamaları çıkınca üst versiyonlar gelişince uyumsuzluk sağlamaya başladı bıraktım bendee... mp3 müzik indirmek istiyorsanız 2 dk once denediğim limewire programını kullanabilirsiniz.
ben de bi ara ares i çok kullandım ama heralde şimdi çalışmıyor. lime wire de kullanmadım değil yani. onu da kullanmıştım kısa bi süre
Mozilla Firefox
Bu kurulu interneten ondan giriyon ve sadece indir

istersen indirilen Video çeviriyor
dinlediklerini yada izlediklerini indirmek için iyi bir seçim fakat artık eskisi gibi değil yasal baskı fazla olduğu için sitelerde artık mp3 paaylaşımı yok denecek kadar az