0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende dobloya kaptırmıştım ama ezilmedi bile, sonra tofaşın araçların kapı ayarlarını ve yalıtımı kedi ile test ettiği hikayesi aklıma geldi, acaba dedim Bu kadar aralık olurmu bir arabanın kapısında yaaa parmağını koy araya kapat kapanıyor rahatlıkla... Geçmiş olsun.[/quote]Aynen ben de kaptırdım parmağımın yarısını geçen yıl Doblo'ya. Eyvah parmak gitti dedim ama yarım saat sonra ağrı bile kalmadı Tofaş'a olan hayranlığım biraz daha arttı böylece
Sabah okula gittiydim.Yakın park ettim bir araca.İki büklüm sağ elimle kapıyı kapatayım derkene işaret parmağını kaptırdık Vik'e.İşin garip yani kapı harbi harbi kapandı.Anahtarı sokup kitlesem kilitlenecek yani Tabi ardından olayın hemen farkına varıp açtım kapıyı.Deri kalktı sadece.Hafif kan aktı.Şimdi bir sorun yok.Sadece şunları yazarken güçlük çekiyorum çünkü işaret parmağımda sargı bezi var.Ne zor şeymiş yav işaret parmaksız 9 parmak klavye kullanmak.Deneyin hak vereceksiniz. Sonradan Vik'e kızdım.Ama farkettim ki yeni bir araç olsa hepten götürürdü parmağı.Sonra özür diledim barıştık.Vik'te kapıyı kapatsanız bile biraz bir aralık kalıyor ara demirle. Zaten okulun sağlık ocağında adam iyi kopmamış parmağın.Genelde kopar dedi. Yarın iç-dış bir yıkamaya götüreceğim Vik'i...[/quote]Geçmiş olsun...