Gönderen Konu: Karayolları (Bandırma-Çan Mevkii)  (Okunma sayısı 1111 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Karayolları (Bandırma-Çan Mevkii)
« : Eylül 07, 2009, 08:26:34 »
  Selam.
 Bandırma-Çan arası kimi yol böülmlei yol yapım ve geliştirme çalışmaları nedeni ile aynı yönden karşılıklı olarak sağlanmaktadır. Bu elbetkide bu geliştirme döneminde mazur görülebilir. Ancak aynı güzergahın bir bölümünde ve üstelik geliş kesimi (Bandırma'dan Çan'a) yine iki şeritli iken trafiğin 4-5Km. boyunca mıcırlı olan, hatta sadece mıcır olan yan yola verilmesine mantıklı bir anlam veremedim. Bu her sürücü için hem maddi, hemde manevi anlamda tehlike oluşturmaktadır. Karayollarının bu gibi çalışmalarda işinin ehli ve layık kişileri gerekli konumlarda görevlendirmesini dilerim. Eminim bu konulardaki eğitimli kişiler daha ileri görüşlü ve sağlıklı önlemler alacaklardır.

Toyota Club Türkiye

Karayolları (Bandırma-Çan Mevkii)
« : Eylül 07, 2009, 08:26:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: Karayolları (Bandırma-Çan Mevkii)
« Yanıtla #1 : Eylül 07, 2009, 09:05:30 »
Hakan abi mıcırlı yollar gerçekten çok tehlike ve seninde belirtiğin gibi plansız projesiz işler yapılarak oradan geçen insanların maddi hasarları vs hiç düşünülmüyor, ayrıca bu bahsettiğin :) işinin ehli ve layık kişiler mağlesef hiç olmadı olamıycakta :) üzülerek söylüyorum, 18 yıldan fazladır her bayramda Bursaya gidiyoruz ağilecek ama o güzergahın yolu hiçbirzaman düzeltilemedi, hep çalışma var 18 yıldır bitmek tükenmek bilmedi mağlesef  >:(  .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 07, 2009, 12:45:09 »
   Benim geçen sene atlattığın tehlikeye ne demeli.Kayseri-Gürün arasındaki yol yapım çalışmasında asfalttan mıcır yola girileceğine dair hiç bir tabela yada uyarıcı levha yok.Önümde bir TIR,bende arkadan gidiyorum.Yol hafif virajlı olduğu için zemini göremiyorum tabii.TIR o yola girince bir toz toprak bulutu.Ben yavaşlayınca kadar o toz bulutunun içinden Malatya Zafer Aksoğanoğlu firmasına ait bir otobüs çıktı.Allah'tan ikimizinde farları açıktıda bir birimizi hemen gördük ve  kurtardık.Öyle durumlarda insan yön duygusunu ister istemez yitiriyor...Neyse,madem öyle bir yol var zemini sürekli ıslatın ve uyarıcı tabelaları da koyun ki insanlar zarar görmesinler...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • TOYOTANIN HİÇ YOLDA KALDIÐINI GÖRDÜN MÜ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 28000
  • Model Yılı: '15
« Yanıtla #3 : Eylül 12, 2009, 12:49:47 »
Hakan Bey
aynı yolu bende kullanıyorum ve gerçekten bahsettiğiniz olaya bende anlam veremedim. diğer tarafta cillop gibi yol dururken siz mıcırlı yoldan gidiyorsunuz. asvaltın oturmasını falan bekliyorlardır diye düşündüm mantıksız geldi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 13, 2009, 10:23:11 »
  Asıl vahim olan, orada birisine birşey olursa sürücü kusuru çıkar. Mıcıra hızlı girdi diye. Resmen sürücüler için tehlike yaratılıyor. Sıçrayan taşlarda cabası.