Selam.
Auto King 'in işlemleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce başarılı ve kaliteli işler çıkarıyorlar mı, gerek kaporta, gerek cam, gerek far, gerek iç konsol olarak mini onarımları hakkını veriyor mu?
bana sorarsan kalite olayı şubeden şubeye değişiyor,bırakın onu kendi bünyesindeki elemandan elemana bile fark yapabiliyor,istisna durumları hariç genel anlamda pek başarılı bulmuyorum...
selam hakan abi.. cam olarak önerebileceğim firmaların basında kendı tecrubeme dayanarak CARGLASS var abi. daha once 2 kez cam çatlağı onarttım ve adamlar 30 cm boyundakı çatlağı onarabiliyorlar hatta bu hafta sonunda aracıma renklı cam taktırdım camları OLİMPİA markası yapmıs monte işinide carglass üstlendi 30 dk içinde izmir basmane'de bulunan yerlerınde titizlikle işlerini yerıne getirdiler teknik elemanlar arka kapı camları kelebek camlar ve arka cam olmak üzere 4 eleman üstesinden geldi bende süreklı baslarındaydım
yazının basında da dediğim gibi cam söz konusu ise carglass ı öneririm abi ...
Ben bir defa Auto King hizmeti aldım ve beğenmiştim ama kaporta düzeltmesi için aldığım bir hizmetti.
ben de bir defa kaporta onarımı için auto king kullandım, çok memnun kaldım
Sİgortanın sağladığı güzel bir hizmet. Ama işçilikleri çok iyi değil. Bir çok defa lokal boya yaptırdım. Mutlaka bi yerlerde bi pislik bir iz bırakıyorlar.
Bir de çok yoğunlar 1 ay gün veriyorlar..
bizde tampon tamiri için gittik aracı yapıp verdiler sonra oto yıkamacıya gittik kontrol ettik vidaları eksik takmışlar vida yerine vida takmamışlar boş kalmış sonra tekrar götürdük özür dilediler pardon gözden kaçmış falan dediler ve yerine taktılar hepsini, ama çiziklere karşı çok iyi iş yapıyorlar pasta cilayıda iyi yapıyorlar
Ben Çorlu/Tekirdağ Autoking'den 1 kere hizmet aldım. Marşpiyel eziğim vardı. Randevulu çalışıyorlar ve çok yoğunlardı. 5-10 gün sonrasına gün veriyorlar ve aracı önceden görme koşulları vardı.
Sonuç olarak işlerini gayet iyi yaptılar ve ben çok memnun kaldım. Tüm dostlarıma da tavsiye ediyorum.
Cumartesi günü Mersin şubesine gittim ve sol farın üzerinde motor kaputundaki yaklaşık 15 cm lik çizik için ne yapabilecekleri ile ilgili görüştüm. Verdikleri cevap "lokal boya atacağız ama ton farkı ve bultulanma olur"
Ben ne anladım bu onarımdan, madem ton farkı vs. olacak.
Yama boyatmaktansa rütuş yaptırmaya karar verdim, bayram haftası gidecem, inşallah rezil etmezler diye umuyorum, önce ve sonrası olarak resimleri çekip paylaşırım.
biz Kayseri deki şubesine 4-5 araç yaptırdık iç olarak kaporta ve lokal boya ve hem memnun kaldım servisten daha düzgün iş yapıyorlar bence
ben ankara ostımdekı subelerını kullandım bırkez tampon boyaması için. boyada akıntı fln yapmıslardı işçilik cok ıyı deıl bence
ısparta auto kingde aracımda sol arka kapıda 20 cm cizik icin 3 hakkımı kullandılar okey dedik. ertesi gün aldığında ton farkı olduğunu gördüm bunu servis müdürüne söyledigimde sorunu kabul edip aracı tekrar teslim ettim. ertesi gün aracımı aldığımda yine ton farkının olduğunu yapılacak birsey olmadığını söylediler.. bende merkezi arayıp sikayet ettim özür dileyip istediğiniz yerde aracınızı tekrar yaptırabilirsiniz dediler bende bursa auto king e basvurdum yine aracım bir gece kaldı ve yine ton farkı ve ekstradan kapı kenarları cizilmis ve boyanan yerde damla ve işcilik hataları olduğunu gördüm ve gösterdim çözüm ise bu renklerde renk farkkı oluyor gibi komik cevaplar aldım.. sonuc muu artık auto kign asla diyorum.. sizde gitmeden önce araclarını yaptıran kisilerle görüsmeniz...
Aracımı 2 gün önce autokinge bıraktım, kaputta çizik ve tampondaki ufak bir hasarlı bölge için. Tampondan gayet memnunum ama kaputtaki çizik için yaptıkları sözde rütuş tam bir fiyasko. 2-3 yere boya damlatıp bırakmıslar o kadar. resimleri en kısa sürede ekleyeceğim.