Gönderen Konu: Auto King  (Okunma sayısı 4850 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2916 kere teşekkür etti
  • 3281 kere teşekkür edildi
Auto King
« : Eylül 07, 2009, 08:10:14 »
  Selam.
 Auto King 'in işlemleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce başarılı ve kaliteli işler çıkarıyorlar mı, gerek kaporta, gerek cam, gerek far, gerek iç konsol olarak mini onarımları hakkını veriyor mu?

Toyota Club Türkiye

Auto King
« : Eylül 07, 2009, 08:10:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
Ynt: Auto King
« Yanıtla #1 : Eylül 07, 2009, 09:49:24 »
bana sorarsan kalite olayı şubeden şubeye değişiyor,bırakın onu kendi bünyesindeki elemandan elemana bile fark yapabiliyor,istisna durumları hariç genel anlamda pek başarılı bulmuyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 07, 2009, 09:59:53 »
selam  hakan abi..  cam  olarak  önerebileceğim  firmaların basında  kendı  tecrubeme  dayanarak CARGLASS  var  abi. daha   once  2   kez  cam  çatlağı  onarttım ve adamlar  30 cm   boyundakı  çatlağı  onarabiliyorlar hatta  bu  hafta sonunda    aracıma  renklı cam  taktırdım camları  OLİMPİA markası  yapmıs  monte  işinide  carglass   üstlendi  30 dk  içinde  izmir basmane'de  bulunan   yerlerınde    titizlikle   işlerini  yerıne   getirdiler   teknik  elemanlar   arka  kapı camları  kelebek camlar ve  arka  cam  olmak üzere  4  eleman  üstesinden  geldi  bende süreklı baslarındaydım

yazının  basında da  dediğim gibi  cam  söz konusu  ise  carglass  ı  öneririm  abi ...
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 07, 2009, 10:13:39 »
Ben bir defa Auto King hizmeti aldım ve beğenmiştim ama kaporta düzeltmesi için aldığım bir hizmetti.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 07, 2009, 10:48:38 »
ben de bir defa kaporta onarımı için auto king kullandım, çok memnun kaldım
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Eylül 07, 2009, 11:39:54 »
Sİgortanın sağladığı güzel bir hizmet. Ama işçilikleri çok iyi değil. Bir çok defa lokal boya yaptırdım. Mutlaka bi yerlerde bi pislik bir iz bırakıyorlar.
 Bir de çok yoğunlar 1 ay gün veriyorlar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #6 : Eylül 07, 2009, 11:49:39 »
bizde tampon tamiri için gittik aracı yapıp verdiler sonra oto yıkamacıya gittik kontrol ettik vidaları eksik takmışlar vida yerine vida takmamışlar boş kalmış sonra tekrar götürdük özür dilediler pardon gözden kaçmış falan dediler ve yerine taktılar hepsini, ama çiziklere karşı çok iyi iş yapıyorlar pasta cilayıda iyi yapıyorlar
2007 corolla 1,6 sol sedan granit gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Eylül 07, 2009, 16:03:12 »
Ben Çorlu/Tekirdağ Autoking'den 1 kere hizmet aldım. Marşpiyel eziğim vardı. Randevulu çalışıyorlar ve çok yoğunlardı. 5-10 gün sonrasına gün veriyorlar ve aracı önceden görme koşulları vardı.

Sonuç olarak işlerini gayet iyi yaptılar ve ben çok memnun kaldım. Tüm dostlarıma da tavsiye ediyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Eylül 07, 2009, 23:29:21 »
 Cumartesi günü Mersin şubesine gittim ve sol farın üzerinde motor kaputundaki yaklaşık 15 cm lik çizik için ne yapabilecekleri ile ilgili görüştüm. Verdikleri cevap "lokal boya atacağız ama ton farkı ve bultulanma olur"
Ben ne anladım bu onarımdan, madem ton farkı vs. olacak.
 Yama boyatmaktansa rütuş yaptırmaya karar verdim, bayram haftası gidecem, inşallah rezil etmezler diye umuyorum, önce ve sonrası olarak resimleri çekip paylaşırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Eylül 08, 2009, 00:40:39 »
biz Kayseri deki şubesine 4-5 araç yaptırdık iç olarak kaporta ve lokal boya ve hem memnun kaldım servisten daha düzgün iş yapıyorlar bence :)
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #10 : Eylül 19, 2009, 11:40:00 »
ben ankara ostımdekı subelerını kullandım bırkez tampon boyaması için. boyada akıntı fln yapmıslardı işçilik cok ıyı deıl bence

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #11 : Eylül 25, 2009, 16:07:49 »
ısparta auto kingde aracımda sol arka kapıda 20 cm cizik icin 3 hakkımı kullandılar okey dedik. ertesi gün aldığında ton farkı olduğunu gördüm bunu servis müdürüne söyledigimde sorunu  kabul edip aracı tekrar teslim ettim. ertesi gün  aracımı aldığımda yine ton farkının olduğunu yapılacak birsey olmadığını söylediler.. bende merkezi arayıp sikayet ettim özür dileyip istediğiniz yerde aracınızı tekrar yaptırabilirsiniz dediler bende bursa auto king e basvurdum yine aracım bir gece kaldı ve yine ton farkı ve ekstradan kapı kenarları cizilmis ve boyanan yerde damla ve işcilik hataları olduğunu gördüm ve gösterdim çözüm ise bu renklerde renk farkkı oluyor gibi komik cevaplar aldım.. sonuc muu artık auto kign asla diyorum.. sizde gitmeden önce araclarını yaptıran kisilerle görüsmeniz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Eylül 26, 2009, 01:33:00 »
 Aracımı 2 gün önce autokinge bıraktım, kaputta çizik ve tampondaki ufak bir hasarlı bölge için. Tampondan gayet memnunum ama kaputtaki çizik için yaptıkları sözde rütuş tam bir fiyasko. 2-3 yere boya damlatıp bırakmıslar o kadar. resimleri en kısa sürede ekleyeceğim.