Gönderen Konu: dvd'ye track  (Okunma sayısı 6899 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
dvd'ye track
« : Eylül 04, 2009, 17:56:50 »
herkese merhabalar bizde 2007 corolla 1,6 sol sedan var acaba diyorum dvd'ye track şarkı yüklesem araba çalıştırırmı malum normal cd 17 tane track şarkı alıyor hiç dvd de deneyen var mı
2007 corolla 1,6 sol sedan granit gri

Toyota Club Türkiye

dvd'ye track
« : Eylül 04, 2009, 17:56:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '16
  • 23 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
Ynt: dvd'ye track
« Yanıtla #1 : Eylül 04, 2009, 20:02:08 »
dvd okumaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #2 : Eylül 04, 2009, 20:04:06 »
Evet kesinlikle cd olmak zorunda. Bide bişey soracagım bu kadar konu nerden aklınıza geliyor? Maasallah günlük taze konu acıyorsunuz. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 04, 2009, 21:39:48 »
bunu yerine fm transmitter deneye bilirsin bende var kullanıyorum çokta memnunum aynı zamanda bluetooht baglantılı telefon çaldığı müzik kesilip arabanın teybinden sesi alıyorum çok memnunum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #4 : Eylül 04, 2009, 22:09:22 »
okumaz kardeş.okuyucu laser gözler farlı çünki.
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Eylül 05, 2009, 11:03:18 »
gökhan abi dediğini biraz açıklasan nasıl bişey nereye taklıyor fiyatı ne kadar?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Eylül 05, 2009, 18:51:08 »
eger büyük şehirde oturyorsan çok kullanışlı değil çünkü radyo frekansı karışıyor ama çok fazla radyo yayını olamyan bir yerde isen kesinlikle tavsiye ederim ismi fm transmitter ben forex tercih ederim benim araçtaki bluetooht'lu telefonunda bluetooht özelliğin var ise tanıtıyorsun biribirne yolda giderken telefonun çalınca müzk yayını kesiliyor yeslarsen telefon görüşmeni arabadan yapıyorsun ses teybin kolonlarından çıkıyor cihazın üzerinde mikrofondanda ses alıyor
Bu cihazın mantığı arabanın içinde radyo yayını yapması cihaz istediğin istediğin herhengi bir frekensta radyo yayını yapıyor ve sesin arabanın  teybinide bu frekensa ayarlarsan transmitterda ne çalarsa arabadada o çalıyor eger yanında 25 metre alanda aynı frekansa ayarlı radyo varsa ordada senin çaldığın çalar yani kendin çalıp kendin oynarsın :P
ben dj.lerin konuşlarından bıktığım için ve arabada cd dolduğu için bunu tercih ettim bendeki forex memnunum bunlar çeşit çeşit özelliklerine göre değişiyor sd card yada flas okuyanları ayrıca kendinde hafızalı olanlarda var eşim çok telefonla çok görüştüğü için ben bluetooht^lu olanı aldım 60 -70 civarıdır 25 tl.den başlıyor google arat bulurunsun benimki yeni olduğu için sd card üzerinden çalışıyor 512 card var mp3 yada wma yükleyebiliyorsun sil sil yükle gayet kullanışlı birde alacağın üründe dikkat etmen gerekn karışık (random) modu olmalı çünkü bilgisayardan yüklerden hepsi atıyorsun ama isme göre sıraladığı için arka arkaya hep aynı şarkıcı çalıyor ama randoma laınca sonra ne çalacağını biliyorsun süpriz oluyor alırsan deneye bileceğin bir yerden al denekullan öyle al olumsuz yazan insalarda var kullanıpta aradığını bulamayanlarda var bu yüzden deneyipte al çok farklı markalar var forex en iyisi diye duydum bende onu tercih ettim ben memnunum ihtiyacımı karşılıyor alacağın cihazın radyo yayınının iyi olmalı parazit yapmamalı yoksa çok çirkin oluyor
benimki bu
http://www.hizlial.com/o-t-o/ses-ve-goruntu-sistemleri/forex-bc-101-bluetoothlu-lcd-ekranli-equalizerli-coklu-kumandali-mp3-fm-transmitter-siyah_31.074.9128.0012.htm
bunlarda alternatifler
http://www.hizlial.com/HizliListele.aspx?CatID=15343&SList=87131=Forex;
transmitter google arat bulursun yorumlara bakarsan herkes birşey yazmış ben menunum tavsiye ederim eger izmitte filansan vereyim kullan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #7 : Eylül 07, 2009, 08:51:38 »
teşekkürler gökhan abi ama bize uymaz heralde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Eylül 08, 2009, 14:28:33 »
Gökhan bey, bunların bluetooth'lu olduklarını bilmiyordum. Sayenizde öğrendim. Ben de daha önceden bluetooth'suz bir başka marka kullandım, arkadaş tavsiyesiyle aynı marka aldım, ancak çok memnun kalmadım açıkçası. Kontak kapandığında çakmak bölümü enerjisi de gidiyordu ve müzik kesiliyordu. Kontağı yeniden açtığımda da ayna parça başlıyordu. Random özelliği varmıydı hatırlamıyorum, galiba yoktu, sıradan şarkıları çalıyordu. Bir de sizin de bahsettiğiniz gibi ayarladığınızı frekans bir başka bölgede örneğin başka radyolarla karışıp ses kalitesini bozabiliyordu.

Sizin cihaz daha gelişmiş gördüğüm kadarıyla. Alacak olanlar ondan alsınlar bence.