0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
size katılıyorum atilla bey bazen bir anlık dalgınlık yüzünden onlarca insan ölüyor
Elelrinize sağlık güzel bir bilgi. Araç kullanırken (ıslak, kuru fark etmez) en çok dikkat ettiğim şey emmniyetli takip mesafesidir. Haliyle takip mesafesi biraz uzun oldumu hemen araya birileri dalar, sanki ben o boşluğu birileri doldursun diye bıraktım. Maalesef herkes bizim gibi düşünmüyor.
kemal bey büyük konuşmayın bi gün maazallah kayar kötü olur honda nonda saat 10 da dinlemez yoollar
allah esirgesin araç kaydımı ne land rover ne hacı murat sizde olan hakimiyet bir anda allaha geçiyor yani lütfen dikkat edin genede
Dedikleriniz güzel arkadaşlar.Ama yazana dikkat ettinizmi.Kemal abi.O yazar.Ama sadece yazar.Uygulamada öyle biri değil...158 yıldır bir şey olmadıysa bundan sonrada ona bir şey olmaz
Brawo özcan, beni çözmüşsün; 93 model (ilk sıfır aldığımdı) corolla ile ilk ve en ciddi kazamı ıslak yolda yapmıştım, 160 gibi bir hızla aniden önüme çıkan kamyona bindirmiştim, arabada 2 de öğrencim vardı allahtan araba sağlammış kimseye bir şey olması, yanlız o modellerde abs falanda yoktu, yağmurda remen dansediyordu, şimdi o korkuyla çok dikkatli sürüyorum
ÇOK YARARLI BİR PAYLAŞIM TEŞEKÜRLER