Gönderen Konu: Toyotadan Hediyeler...  (Okunma sayısı 1496 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Toyotadan Hediyeler...
« : Kasım 28, 2006, 12:53:42 »
Trabzon Toyota Plaza Seçil 24 Kasım Öğretmenler Gününde cep telefonlarımıza mesaj çekti. "Öğretmenlere Özel 4000 ytl indirim, kredi kullanımında 1.35 faiz oranı ve Plazayı ziyaret eden öğretmenlere süpriz hediyeler var" Mesajı okuduktan sonra Toyota almayı düşünen meslektaşlarıma haber verdim. Kampanya 30 Kasıma kadar da sürecekmiş.

Ayrıca plazaya uğrayamayacağımı bana aracı satan yetkiliye bildirip, hediyelerimi göndermeniz mümkünmü dedim ve eertesi gün kargoyla bir paket geldi.
1 adet füme renkli ve kaliteli Toyota RAV4 yazılı şapka,
1 adet Toyota yazılı beyaz ve süper kaliteli bir tshort (Bu kadar kaliteli bir şey beklemiyodum)
1 demetde çiçek.
vardı pakette.
Kendilerine ve ilgilerine teşekkür ediyorum.
Hediyelendirmede bile kaliteden ödün vermedikleri için Toyota ailesine de ayrıca teşekkür ediyorum.

Diğer illerdede böyle bir uygulama yapıldımı merek ettiğim için konu açtım. Cevaplarınızı bekliyorum.

Toyota Club Türkiye

Toyotadan Hediyeler...
« : Kasım 28, 2006, 12:53:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Toyotadan Hediyeler...
« Yanıtla #1 : Kasım 28, 2006, 20:01:54 »
seneye öğretmenler gününde damlayalım toyota plazaya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 8 kere teşekkür edildi
Toyotadan Hediyeler...
« Yanıtla #2 : Kasım 29, 2006, 08:42:45 »
Güzel bir olay, helal olsun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.bilgeadam.com
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Toyotadan Hediyeler...
« Yanıtla #3 : Kasım 29, 2006, 17:24:47 »
Alıntı yapılan: İsmail H. Timurcioğlu
Trabzon Toyota Plaza Seçil 24 Kasım Öğretmenler Gününde cep telefonlarımıza mesaj çekti. "Öğretmenlere Özel 4000 ytl indirim, kredi kullanımında 1.35 faiz oranı ve Plazayı ziyaret eden öğretmenlere süpriz hediyeler var" Mesajı okuduktan sonra Toyota almayı düşünen meslektaşlarıma haber verdim. Kampanya 30 Kasıma kadar da sürecekmiş.

Ayrıca plazaya uğrayamayacağımı bana aracı satan yetkiliye bildirip, hediyelerimi göndermeniz mümkünmü dedim ve eertesi gün kargoyla bir paket geldi.
1 adet füme renkli ve kaliteli Toyota RAV4 yazılı şapka,
1 adet Toyota yazılı beyaz ve süper kaliteli bir tshort (Bu kadar kaliteli bir şey beklemiyodum)
1 demetde çiçek.
vardı pakette.
Kendilerine ve ilgilerine teşekkür ediyorum.
Hediyelendirmede bile kaliteden ödün vermedikleri için Toyota ailesine de ayrıca teşekkür ediyorum.

Diğer illerdede böyle bir uygulama yapıldımı merek ettiğim için konu açtım. Cevaplarınızı bekliyorum.
[/quote]

Çok ince bir davranış + iyi bir pazarlama stratejisi
Bir Kere To-yo-ta Hep TO-YO-TA :)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Toyotadan Hediyeler...
« Yanıtla #4 : Kasım 30, 2006, 19:34:02 »
Eee nede olsa karadenizli. Karadenizli zekası. Ama bu başka yerlerdede uygulanmadımı acaba. çünkü bu tşörtleri falan sadece kendilerinin yaptırdığını zannetmiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • carfreaksblog.blogspot.com
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Toyotadan Hediyeler...
« Yanıtla #5 : Aralık 01, 2006, 16:49:53 »
her yerde uygulandığını sanmıyorum.uygulansa mesaj atarlardı.her şey için atıyorlar çünkü