0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
M3 çıta boya hariç 40 TL patron
başkan nerden aldın özelden adres atarmısın?
Böyle daha oturaklı görünüyor tam benim istediğim gibi güle güle kullan bende isterem bana da mesaj sallasana
Ferhat Abi sen bilirsin. Şaşmaz Sanayi 32. Sokak'da Özen Ticaret var. Ordan aldım. Alacak olursanız aklınızda olsun. Montajını yaparken olabildiğince esneterek takıyolar ki kenarlarda açıklık kalmasın.http://www.ozenticaret.com.tr/asp/index.aspÖZEN TİCARETOto Bakım Malzemeleri Yedek Parça ve Aksesuarları Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi 32. Sokak No:23 Etimesgut/ANKARA YEDEK PARÇA : 0312 278 36 28 AKSESUAR : 0312 278 61 62 FAKS : 0 312 278 11 25 ONLİNE MSN: umitothan@hotmail.com info@ozenticaret.com.tr
erhan böyle daha güzel emin ol bu arada ben de bi ara bagaj boyunu ölçüp sana yazarım sende ölçersen sevinirim.Bu arada bence arka stopların krom kısımlarını karartırsan daha oturaklı durucak bence
polislerde iyice şaşırdı artık gecen izmir de arkadasımda impreza'nın spoilerine ceza yazdılar her ne kadar arkadasım fabrika çıkıslı böyle siz ne yapıyorsunuz desede laf dinletemedı yazıp geçiyorlar artıkk :S