Bak bu yunuslara uyuz oldum ya kardeşim sanane sen asayişden sorumlu değil misin görev tanımında bu da mı var? Erhan dert etme kardeşim o taktıracağın spolier de çok yakışacak emin ol
spoilersiz daha güzel olmuş m3 tarzı iyidir emin ol daha çok yakışıcak
Bence de M3 tarzı spoyler daha güzel olacak Erhan takma kafana
Erhan kardeş, söktürmeden önce söylemek istemedim ama o spoiler çok abartılıydı , senin arabaya yakışmıyordu, şimdi çok daha güzel olmuş, yine spoiler taktıracaksanda fazla abartılı olmayan sade bir şey yapıştır
bu da güzel olmuş ama anotomik olsa daha güzel olurdu.
Anatomik vardı üzerinde onu çıkarıp sattım daha önce. Pek hoşuma gitmiyor zaten anatomik.
bunun kenarlar biraz kısa kalmış gibi ya da gözümüz diğerine alışmıştı ondan kaynaklanıyor olabilir
Aslında evet kenarlardan birer parmak boşluk kalıyodu ama onu biraz daha iyileştirdiler. Son hali bantli fotolardaki hali. Kenarlardan yarımşar santim falan anca boşluk var. O kadar olabildi.
inanılmaz üzüldüm erhan ya..yıkıldım resmen, çok güzeldi bence o hali, çok saldırgan duruyordu..egsoz da gitmiş, soğumuşsundur arabandan

geçmiş olsun gerçekten de

neden yasak bu spoyler bana bir kişi açıklasın mantıklıysa, allah aşkına açıklasın ne zararı var?

bunu takmadan önceki egsoz güzeldi çok sakin bir sesi vardı ondan alsaydın abi keşke
Aynen Türkay aynen içimden geçeni yazmışsın. Tamamen soğudum arabadan falan. Satmayı düşünüyorum bakalım. Bu şekilde satılmazsa orijinal haline çevirip o şekilde satacam artık. O dediğin egzoz da bağırıyodu sonuçta ona da kafayı takar bunlar. Dediğin gibi kime ne zararımız varsa, kime ne yapıyosak. Ortada o kadar üçkağıtçı düzembaz hırsız varken onları bırakıp bizimle uğraşıyolar be

Lanet olsun diyorum
erhan soğuma boşver, 2-3 birşey yap, ne bileyim, yeni bir teyp olur, spor koltuk olur, herhangi bir şey yap hevesin geri gelsin, benim de ses sisteim bozulduğunda soğumuşum, satmak istiyordum, bir ara o kadar sinirlendim ki 10 veren olsun satayım diyordum..ama ses sistemini toparladım, jant aldım, film taktım tekrar sevmeye başladım aracı, ucundan bir şeyler yaparsın "yasal" olarak (!) modifiye yaparsın yine seversin aracını gerek yok küsmeye boşver
Neden değiştirdin eski haliyle farkı nedir ??Kullanım açısından...
Neden değiştirdin eski haliyle farkı nedir ??Kullanım açısından...
abi konunun tamamına bakmadın mı ? polis amcalar sağolsun
uyy çok üzüldüm abi yaa

buda iyidir güle güle kullan.
bence daha güzel olmuş, daha ağırbaşlı görünüyor, eski spoiler bu tür kasaya uymaz, tam spor bi araba olsa tamamda , sedanda uçuk duruyordu, bu hali son derece güzel bence
abi bence bu diğerinden yüze yüz daha çok yakıştı.bu arabaya abartı yakışmıyor
Geçmiş olsun Erhan üzüldüm açıkcası, Yurdum polisleri diş geçirdiklerine ellerinden geleni yapıyorlar, subaru impreza STi alıp gezdirecekler sonunda !...
erhan güzel olmuş güzel gerçekten.Bizim kasayada uyar mı acaba bu?
Gayet güzel duruyodu eskisi ama bu yunuslar yokmu yunuslar, neyse yenisi hayırlı ugurlu olsun.