Gönderen Konu: Acil Yardım (hava Filtresi )  (Okunma sayısı 1917 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Acil Yardım (hava Filtresi )
« : Kasım 28, 2006, 12:36:17 »
arkadaşlar 2001 model corolla 1,4 terra'ya sahibim ama şu lanet olası rolanti sensörü yüzünden bütün modifiyem yarım kaldı.performans tipi açık hava filtresi uygulayamıyorum.Bunu nasıl çözebilirm bir fikri olan warmı?

Toyota Club Türkiye

« : Kasım 28, 2006, 12:36:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1 : Kasım 28, 2006, 13:03:19 »
Öncelikle foruma hoş geldiniz, Tanışma bölümünde kendinizi tanıtabilirseniz seviniriz.

Tam yer veremeyeceğim ama bazı satıcılarda istediğiniz tipte filtreler vardı. Bir parça ile sensörü yanıltabiliyorlar. Ama ne kadar sağlıklıdır bilemem.

İyi forumlar ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 28, 2006, 13:06:25 »
hava filtresi uygulayabiliyorsun, bunu yapanlar var, sensör ile birlikte takman gerekiyor, yapan arkadaşlar daha detaylı bilgi verebilirler.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #3 : Kasım 28, 2006, 15:41:32 »
selam daha önce elimde bunun uygulamasının yapılabileceği boru vardı 80 lik krom dan yaptırmıştım.daha sonra bir arkadaşın yarisine taktık hava akış ölçer ne kadar manifolda yakın olursa ölçüm sağlıklı oluyor hava filtre kutusunda bulunan sensörün bağlandığı şekilde bir yer yaptırman gerekiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #4 : Ocak 04, 2007, 11:06:05 »
Alıntı yapılan: cenk alutğ
arkadaşlar 2001 model corolla 1,4 terra'ya sahibim ama şu lanet olası rolanti sensörü yüzünden bütün modifiyem yarım kaldı.performans tipi açık hava filtresi uygulayamıyorum.Bunu nasıl çözebilirm bir fikri olan warmı?
[/quote]

ben 2000 model yarise taktırdım açık hava filtresi
çok memnunum yanlız tüm parçaları söküyolar,hava girişine kaliteli bi boru alman lazım..
pen lastik boru aldım,sensörü oraya taktırdım..sağlam oldu yanlız boruya bağlanan parçayı her ihtimale karşı sağlam bi elektrik bandıyla sardım..çünkü lastik olduğu için çatlama olabilir..
arabamı sürekli toyota servise götürüyorum,hiç bi sorun yok..ustalar bile hiç bi şekilde etkilenmez dedi..
kullandığım filtrede jsv..
ama yinede kutu içi bi filtre almanı tavsiye ederim..arabadan o parçaların sökülmesi hoş değil..
ama performans arttırdığı doğru..
yönetim: kurallarımız gereği kullandığınız resim kendi resminiz veya kullandığınız araç olması gerekmektedir.