0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Doğrusu ben de şu bagajı yeme olayından dolayı müzik sistemlerine hep gözümün ucuyla bakıyorum. [/quote] Alper, gel kendini frenleme. İşte sana bagaj kaplamayan sistem örneği Araç Corolla.
selam dostum güzel olmuş güle güle kullan.. bir-iki şey soracaktım. 1- orjinal teybin altındaki kutucuğa yeni aldığın teyp rahatlıkla sığdımı?2- yeni aldığın teybin bilgileri (fm frekansı cd/mp3 şarkı numarası vs) yukarıdaki orjinal ekranda da çıkıyormu?3- direksiyondan kumanda (orjinal olan) bu yeni taktığın sisteme kumanda ediyormu?[/quote]1-rahatlıkla tüm teypler sığar..2-sadece teyp ekranı kullanılıyor3-malesef işlev görmüyor..fakat uğraşılsa yapılabilir
Güzelmiş gerçekten, w7 ha. Özellikler konusunda biraz bilgi verirseniz memnun olurum. [/quote] Tabi ki bilgi verebiliriz Basitçe söylemek gerekirse, W7 serisi subwooferlar JL Audio'nun üst seri modellerindendir. Resimdeki 12W7 modelidir. 30 cm boyundadır. RMS gücü 750 Watt tır. 3 ohm da çalışır. 20.4 kg ağırlığı ve 860 USD lik Türkiye fiyatı ile güzel bir üründür
Cem, Allah kavuştursun ne diyelim Bende 12w6 sına talibim [/quote]inşallah olur abi..güzel jl wooferlar