0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende oyle mesut abı ask olsun valla...
Helal olsun 10 numara Aranızda olmayı okadar çok isterdim ki abiler istanbul beykozdan oraya kadar gelirdim inanın ki arabayı okdr uzun yol almak için biraz daha zmana ihtiyac var İnşşalah bir aksam fotograflarımızıda biz koyariz.arabaların üçüde mükkemmel bence süper. Kaza bela vermesin Rabbim Mesut abi Arka stopları siyaha cevir derim
Aranızda olmayı okadar çok isterdim ki abiler istanbul beykozdan oraya kadar gelirdim inanın ki arabayı okdr uzun yol almak için biraz daha zmana ihtiyac var İnşşalah bir aksam fotograflarımızıda biz koyariz.
bencede abi siyah daha çok yakışır.zaten ön farlarıda karartmayı düşünüyor ama en güzeL bir şekilde.son halini merakla bekliyorum Jr.T Sport'un ^^
berkan gelemedim diye üzülme, 12 eylül polenezköy buluşmasına gelirsin olur biter
Bende Gebze'deyim, keşke haberim olsaydı hem tanışmış olurduk hem de benim kara incimin yanında sizin arabalarınızın ne kadar sönük olduğunu görürdünüz Şaka bir yana haberimin olmadığına çok üzüldüm.
Abdurrahman bu pazar bişeyler yapabiliriz 7 araba oluyoruz sendegelirsen özelden telefonunu yolla cumartesi konuşalım
..iyi olur.gebze konvoy görsün ...
fotoğraflara bakınca arabamın leylek gibi durduğunu farkettim ilk önce yay taktırarak başlıyayım diyorum.
valla ben o aksam bizimkilere camdan bakın dedim onlar bile dönünce ya negüzel falan diyodu
ben de fotolara bakıp leylek dicektim şimdi arabalara
Oktayım sizinkiler camdan ne görmüş bizim araçlarımı anlamadım ben
Mesut bide 2-3 gündür senin bu hobi kısmına takılıyorumda valla manyak ettin beni:D HPI lara kafayı taktımda bayramda cok el öpmem lazım cook
Türkay hangi arabalara diycektin ? o arabalar kelimesinin kapsadığı araçlarıda bi yazsana
seninki leylek abi ya o ne 1-2 cm daha iner o araba