0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
4 araç olacağız derken kısmetse inşallah orada olacağız
valla ne yalan söyliyim arkadaşlar. dün akşam Mesut la buluştuğumuz yerede arabasını daha ilk görünce kendi arabamla ilgili düşğncelerim birden değişti. saolsun gecenin sonunda ufak bi turda attık hakikaten çok emek vermiş. bende imkanlarım el verdikçe bişeyler yapmaya çalışacağım mesela fotoğraflara bakınca arabamın leylek gibi durduğunu farkettim ilk önce yay taktırarak başlıyayım diyorum.
bu arada Mesut a on yüz bin milyon alkış fotoğraf çekerken hakikaten çok emek sarfetti
Buluşma ve çekiln kareler çok hoş olmuş.İlk foto ve hayal foto güzel olmuş.Bu arada Muhammet'e Mehmet abi yazmışsın
Teşekkürler Özer abi ya pardon Özcan abi Abi çaktırma düzelttim mesajı hemen teşekkür ederima Özcan abi yorumun için saolasın
sen şöyle 10 dakika kestirde gel.İyi gelir Birazdan Özlem abla yazmandan korkuyorum
Mesut abi koparmıssın dağıtmıssın ortalığı
harf hatasını aslında ben anladım ama tuhafıma gitmedi... adım muhammet ama ailem,komşularım,akrabalarım beni mehmet diye çağırır,kimlik üzerinden tanındığım lise-üniversite-çalışılan şirket vs yerlerde muhammet olarak tanınırım... söylemeyi unuttum göbek adımda barış' dır
yavrulara bak bee maşallah HB ayrı bi güzel Toyota
Resimler çok güzel ellerine ve emeğine sağlık Mesut. HB toplantısı gibi olmuş çok güzel araçlar. Kazasız belasız kullanın. Mesut senin farlar Xenon mu yoksa Halojen mi? Aydınlatmasından memnun musun?
Vay anassını sayın üyeler. Yarım saatlik yoldayız alo diyen yok.Olcak buluşma değil. Neyse demek ki olmuş tebrikler, katılım gösteren herkese teşekkürler.