Gönderen Konu: 30 Ağustos Zafer Bayramı Türk Donanmasının boğaz geçit töreni.  (Okunma sayısı 2745 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
bugün çocukları alıp 30 Ağustos Zafer Bayramı için düzenlenen boğazdaki türk donanmasının geçit törenine gittik birkaç resim çektim sizlerlede bu onurlu tablonun ufak bir bölümünü paylaşmak istedim arkadaşlar.

http://www.izlesene.com/video/amator-en-guclu-ordu/806652
toyota'sız adam

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Türk Donanmasının boğaz geçit töreni.
« Yanıtla #1 : Ağustos 30, 2009, 22:07:57 »
Fotograflar için teşekkürler. Çok güzelmiş.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Avensis 1.6 Comfort
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 30, 2009, 22:10:14 »
Resimler çok güzel, tabi bu kadar güzel olmasını sağlayan da Türk Ordusudur. Çok anlamlı ve özel bir gündü. Türk milleti haklı onurunu ve başarısını kutladı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 30, 2009, 22:13:07 »
Paylaşım için teşekkürler
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #4 : Ağustos 30, 2009, 22:23:13 »
halk coşkusu (alkışlar, el sallamalar, ıslıklar, klaksonlar) bir harikaydı.geçit yapan envarterlerindeki siren çalmaları, anons hoparlörlerindeki 10. yıl marşı,halkı selamlamaları,top atışları,sat komandolarının show'u ve silahları ile havaya ateş açmaları,gemilerdeki askerlerin silah ile saygı atışları görülmeye değer onurlu gururlu bir o kadarda duygusal bir andı.bebek sahilinde 2 saat önceden beklemeye başladık ailecek töreni.beşiktaşta ise demirli olan piri reis fırkateyni yanında ise her 5 saniyede bir ana gemi tarafından gemideki büyük obüs topu ile 21 pare top atışı yapıldı.coşkuyu görmeniz gerekirdi inanın.aslında her yıl boğaz köprülerinin altından F16 lar geçerdi bu sene geçmedi nedenini bilmiyorum yasaklanmış sanırım.
onu bunu bilmem ama türk ordusu gerçekten çok büyük bir ordu,bizim farkımız bu işte gücümüzü sergilemeyi sevmiyoruz ve bu yüzdende düşmanlarımız gücümüzü tahmin edemedikleri için hep bir korku içindeler.amaaaa içimizdeki türk gücünü tüm dünya biliyor asıl korkuları bu yüzden aslında.
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #5 : Ağustos 30, 2009, 22:33:33 »
Paylaşım için teşekkürler
XEİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 30, 2009, 22:38:21 »
halk coşkusu (alkışlar, el sallamalar, ıslıklar, klaksonlar) bir harikaydı.geçit yapan envarterlerindeki siren çalmaları, anons hoparlörlerindeki 10. yıl marşı,halkı selamlamaları,top atışları,sat komandolarının show'u ve silahları ile havaya ateş açmaları,gemilerdeki askerlerin silah ile saygı atışları görülmeye değer onurlu gururlu bir o kadarda duygusal bir andı.bebek sahilinde 2 saat önceden beklemeye başladık ailecek töreni.beşiktaşta ise demirli olan piri reis fırkateyni yanında ise her 5 saniyede bir ana gemi tarafından gemideki büyük obüs topu ile 21 pare top atışı yapıldı.coşkuyu görmeniz gerekirdi inanın.aslında her yıl boğaz köprülerinin altından F16 lar geçerdi bu sene geçmedi nedenini bilmiyorum yasaklanmış sanırım.
onu bunu bilmem ama türk ordusu gerçekten çok büyük bir ordu,bizim farkımız bu işte gücümüzü sergilemeyi sevmiyoruz ve bu yüzdende düşmanlarımız gücümüzü tahmin edemedikleri için hep bir korku içindeler.amaaaa içimizdeki türk gücünü tüm dünya biliyor asıl korkuları bu yüzden aslında.

Bizi çok iyi biliyorlar Şaban abi, zaten bilmeseler bizim üstümüzde sadece ekonomik veya politik oyunlar oynamazlar, direk olarak istila ederlerdi. Bizim ordumuzla ilgili Napolyon'un bir sözü var "bana 30 Türk askeri verin, size dünyayı alayım". sanırım bunun üstüne başka söze gerek yok
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem