S.A Abiler, ablalar; Araç 2005 corolla 1.6 sol sd benzinli bildiğiniz gibi.Geçenlerde gözüme çarptı motoru temizlerken,V kayışının iç yüzeyinde binlerce küçük küçük çizik gibi çatlaklar vardı ve sertleşmişti iç yüzey ama dış yüzeyde hiçbirşey yok, V kayışı ötmeide yok, sürüş esnasında vs vs dede bir problem hiç hissetmedim.Size danışim istedim bir sakıncası olurmu?Yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim.
1-Arda senin arabanda Triger kayışı yok.Zincir var.Zateb Triger kayışı olsa bile görebileceğin bir yerde değil
2-O gördüğün V kayışıdır.Ustanıza göstersin baban...Belki değişime ihtiyacı olabilir.
3-Cikileme

dediğin şey kayış ötmesi ise o dediğin nedenlerden değil kayışın gevşemesinden ötür ortaya çıkan bir nedendir.
4-Şu Avatar fotonu düzeltsen artık.Yan bakmaktan boynum ağrıdı
pardon ya valla oruç başıma vurmuş triger yazmışım bundan önceki triger konularını okumaktan Düzeltiyorum V kayışı
Ustaya götürmeden önce siteden bir görüş alim dedim... Resmide değişcem yakında

ÖZCAN abi. +1
Ustaya götürmeden önce siteden bir görüş alim dedim... Resmide değişcem yakında
ÖZCAN abi. +1
Fotoğrafını değişme sadece düzelt yeter..Aylardır öyyle o köprünü altında boynu bükük duruyorsun
80000 bakımında bizim kayış da aynı durumdaydı usta değiştirsek iyi olur dedi.. Değiştirmekte fayda var ne olur ne olmaz zaten o kadar pahalı bir parça da değil..
ben daha yeni değiştirdim..dayko marka 6 kanallı V kayışı 20 tl..tavsiye ederim ama en iyisi bulabilirsen continental V kayışı..fiyat 35 tl filan ..
bakcaz belkide plazadan orjinal istetebiliriz plaza fiyatı hakkında bir bilgisi olan varmı?
özel serviste 40küsür tl olarak değiştirdim ben..
değişime işçilikte dahil oluyor şimdi sadece sipariş versem kaça mal olur burda takarız biz.
ozaman tahminen 30-35 e denk gelir diye düşünüyorum bakım faturasını bulamadım bulabilirsem tam fiyatı yazayım...
Bekliyorum orjinalden şaşmamak herzaman en garantili iş oluyor.
Faturayı aradım ama bulamadım evde.. Güncel tam fiyat için değiştirdiğim servisi aradım sanırım bugün pazar diye kapalı orası da..
Emekler için yinede teşekkür ederim bakalım bi napcaz babamada söyliyim gitsin bi baksın.
Arda, şimdi sorma fırsatım oldu değiştirdiğim yere.. Kayış için 60 tl dediler...
Ohhh içime oturdu valla.

Bakalım bizi bu sene idare edebilecekse kayış kalsın çünkü bu aralar çok sıkışığız.Çok güzel fiyat vermişler bide netten marka kayışların fiyatına bakmak lazım.
Özellikle buna işçilik de dahil mi diye sordum da değilmiş

Ama fiyatın bu kadar artmasının nedenini anlamadım..
sana kayış seceneği olarak gates tavsiye ederim çünki dayco ötme yapıyor vvti motorlarda numarasıda 6pk1670 olmalı fiyat olarakta tahmini olarak 15 lira gibi bir rakamı
tabiki bunun sokmesi takması ortalama 50-70 arasında değişir
Sökmesi takması hiç ama hiç problem değil.De Toyota bu modeller için ne marka kayış kullanıyor yani netten falan bulabilirsek daha ucuza gelir.