0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anladım peki tam tersi olsa 120 km ile giderken kaç metre de yada kaç saniyede durabildiğini ölçtün mü hiç?
Hep merak edilir 100 km kaç sn de çıkıyor diye bende hep merak etmişimdir tam tersini çünkü bence kontrolsüz güç güç değildir tehlike anında kaç metrede duracağın önemli çünkü hayatın bu mesafaye bağlı olabilir ama zannet miyorum ki 100 km hıza 10 sn den fazla bi sürede çıktığın zaman ölüm tehlikesi yaşayasın yanılıyor muyum? Bunu demek istemiştim
Tebrik ederim o zaman çok iyi hızlanıyorsunuz. 9 sn in altına çekebilirsiniz bence
Sarmak ne demek
Daha başarılı olabilir benim gözüme çarpan dizel motorun fazla devir çevirememesi. 100 kmh a 3. viteste çıkıyorsun bu sana vites geçişleri de dahil yarım saniye belki 1 sn kaybettiriyordur. Birde devir tork beygir eğrin nasıl şu anda dyno da baktınmı. Yazılımı özelmi yaptırdın yoksa daha önceden hali hazırda olan bi yazılımmı. Şu da var 1.6 vvti benzinli olan modelde fabrika verisi 10.4 sn dizel ve devir bandında oluşan 2000 devir farkına göre gayet iyi.
çok hızlı... acaba diğer araçlarla kıyaslandığında serilik nasıl. bu bizim hb corollalar neymiş ya.sinan kardeş dizelin performansından memnunsun heralde. nasıl aracın? ben de 2005 2006 civarı d4d düşünüyorum.
yeni bir deneme yaptım linl burda http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/0-100-9-sec-1-400cc-corolla-d-4d-just-chip-tuned-%28-sleeper-corolla-%29/2 den 3 gecerken biraz daha hızlı davransam 9 sn altına ınebilrdim son haliyle. Suanki performasnından oldukça memnunum. stock halde ikende gayet zevkli bir araç su ana kadar bir sıkıntısı olmadı rutin bakımlarını yaptırdımlastikleride değiştirdim herhangi sorunu yok yürüyen aksam olarak tavsiye ederim temizini bulduysan. sehir içinde alt devirlerde özellikle çok esnek bir araç torq bandınnda 1.6 benzınlı aracını aratmaz diyebilirim.