Gönderen Konu: 97 Toyota Corolla XL 1,3 Klima taktırmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum  (Okunma sayısı 6178 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Her zaman hayata gülümse
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Daha önce forumda böyle bir konu okudum ancak çok eski tarihli olduğu için yeniden açmak istedim ben araştırıyorum çıkma klima düşünüyorum bunun sebebi aracım çok temiz 2. sahibiyim bu sebeble klimalı bir araç almak yerine taktırmak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. önerileriniz veya bu işlemi yaptırabileceğimiz bir yer varmıdır ben Bursa da yaşıyorum aslında bursada bulabilirim belki ama buranın yabancısı sayılırım geleli 2 yıl oldu toyota servise bu husuda mail attım bana gelen cevapta dedikleri çıkma klima bulunmamaktadır. klima fiyatı 3000 Tl dir. gelmeside 3-4 ay sürmektedir diye geri döndüler sizlerden bu hususda yardım talep ediyorum saygılarımla
Mustafa ÜSTÜN
Sağlık Memuru
doktor_112@windowslive.com

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
arkadaşlar yardımcı olacak olan yokmu fikri bilgisi olan yokmu ?
Mustafa ÜSTÜN
Sağlık Memuru

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Corolla Flame Xpack
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 5000
  • Model Yılı: '23
  • 15 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
abi bence taktirma.Benim bi arkdas taktirdi baya sorunlar cikti.bence taktirma.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
bende de 96 model 1.3 xl var. Ben de bu yaz çok sevdiğim arabamdan nefret ettim nerdeyse. ama sonradan klima taktırmak hem pahalı hem de sorun çıkabiliyor. Zaten yaz bitti artık havalar serinler. benim sana önerim gelecek yaza kadar ertelemen bu fikrini. O zamanda kadar aklından çok şey gelip geçer. Ne olacağı belli olmaz. (Eline para geçer arabayı yenilersin belki :) Zaten bizim arabaların gücü düşük. Rampada bir de klima olunca iyice zorlanacak araba. İlla klima istiyorum diyorsan arabayı değiştirmeni öneririm. Orjinalliğini bozma arabanın. Corolla istiyorsan klimalı corolla bak bence. Sadece öneri, paylaşmak istedim. Corollalı günler :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Arkadaşlar teşekkür ederim bilgiler için bunu sadece arabam temiz olduğu için düşündüm değiştirmek tabiki mantıklı olacaktır promlem çıkardığınıda hiç duymamıştım teşekkür
Mustafa ÜSTÜN
Sağlık Memuru