Gönderen Konu: Bir Türlü Bulamadım  (Okunma sayısı 745 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Bir Türlü Bulamadım
« : Ağustos 28, 2009, 02:19:39 »
http://www.sahibinden.com/orite_km-d8330t_tv_li_tasinabilir_dvd_player-83WQQaXQQ14740778WQQpXQQdisplayitem
arkadaşlar bu aleti bir arkadaşım almak istiyor arabası için.fakat bazı şüphelerimiz var.sorunsuzluk ve kalite açısından.250 liraya kadar böyle bir alet bulabilirmiyim
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Toyota Club Türkiye

Bir Türlü Bulamadım
« : Ağustos 28, 2009, 02:19:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
Ynt: Bir Türlü Bulamadım
« Yanıtla #1 : Ağustos 28, 2009, 03:18:15 »
bence arama tv.si o anten ile o kadar iyi çekmez bence benim arkadaşta arıyordu çocuğu yolda dursun film seyretsin diye bende mini dvd player al yada yeni çıkan netbooklardan al 8 inç mini dvd player boyutunda  1kg agırlığında bende var her işini görür wıreless bulunanda internete girersin ama yeni çıkan asus su tercih et 8-9 saat bataryası gidiyor birde araç şarjı alırsın iş biter fiyatı sıfırı 600 - 700 civarıikinci el 300'e kadar var kamera bluetooht kard okuyucu mikrofon hepsi var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 28, 2009, 11:26:51 »
Bende de bahsedilen mini netbook bilgisayarlardan var. Bendeki ilk modeli, Asus eeepc 900 adlı bir model, şimdi piyasada olan modelleri aynı fiyata hem daha uzun pil ömürlü hem de daha hızlı. Bendeki bilgisayarın elektrik girişi 12V olduğu için çakmak soketine takılı bir kablo ile arabada şarj edebiliyorum. Bu mini netbookları hafife almamak lazım, normal bir laptop ne yapabiliyorsa hepsini yapabiliyor sadece ekranı biraz küçük.
All I ask is a tall ship and a star to steer her by...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 28, 2009, 11:35:09 »
Üstünde DVB-T tarzi TV alicisi varsa, o antenle bile yayinlari okuyabilir.
Ancak bu dijital yayin oldugundan, Türkiye'de hangi kanallar bu yayini yapiyor bilemiyorum.
Normal TV alicilari analog calisir ve cok fazla parazit yapar. Büyük bir antene veya iyi bir sinyal amfisine ihtiyac var parazitlerden kurtulmak icin.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante