Gönderen Konu: 09 corolla ses sistemi  (Okunma sayısı 1949 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
09 corolla ses sistemi
« : Ağustos 28, 2009, 01:02:38 »
kullananlarında farkettiği gibi aracın özellikle arka hoparlorlerinden çok az ses geliyor.
ben bu işten çok anlamadığım için sorunu kalitesiz hoparlorlerden sandım ve pioneer ın kaliteli bi çift hoparlorunu taktım ama ses nerdeyse hiç deyişmedi , teypten arkaya gelen gücün çok zayıf olduğunu söyledi takan usta...

benim sorum çok derine inmeden ufak bi anfi ve hoparlor takımıyla bu iş toparlanırmı , bagaja bass koymak istemiyorum ama kendinden amfili ufak baslar varmış yolcu koltuğunun altına konabilen  iş görürmü acaba... yardımcı olursanız sevinirim...

Toyota Club Türkiye

09 corolla ses sistemi
« : Ağustos 28, 2009, 01:02:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: 09 corolla ses sistemi
« Yanıtla #1 : Ağustos 28, 2009, 01:28:50 »
Ayarlarda birşey olabilir mi? biliyorsunuz sesi öne yada arkaya verebiliyorsunuz. ben 2001 corollamın ses sistemine dokunmuyorum orjinali bozulmasın diye tabi zevk sizin ama belki teybin çıkışlarda birşey vardır garanti kapsamındayken bi gösterin isterseniz.
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Ağustos 28, 2009, 02:18:09 »
teybin bozuk olduğunu sanmıyorum , kardeşimdede auris var ondada durum aynı , ses geliyor zaten ama öndekiler gibi deği , baya az.
yinede tesekkurler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 28, 2009, 04:59:58 »
bu aracın ses sistemi çok kötü kesinlikle evet...ama olay teyp yüzünden, amfi de taksanız teyp kötü olunca tam verim alamıyorsunuz...ama amfi ve komponentlerle ses toparlanabiliyor
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Çıkarım Senle Her Yolaa
« Yanıtla #4 : Temmuz 01, 2010, 14:46:25 »
bizde full modeli var ve hiç şikayetci değilim '10
orjinal jbl  olarak geldi bize arkada....