bugün arabanın sislerini açık unutmuşum 8000kelvin xenonlar tam 6 saat boyunca açık kalmış , sabah okulda sınavım vardı sınava yetişeyim derken sisleri kapatmayı unutup arabayı otoparka parkedip koşarak gittim , geldiğimde bi baktım sislerin biri sönmüş biri yanıyo , sora arabayı çalıştırayım dedim bi baktım marş basmıyo , acayipte yağmur yağıyo , takviye kablosu derseniz tanıdık kimse yok , nerden bulacaz? beşiktaşın merkezindeyim , sonra otoparkçı abilerden yardım aldım 2 kişi yoldan da 4 kişi çevirdik arabayı ittiler , ben vurdurmayı bilmediğimden otoparkçı abi vurdurdu arabayı , çalıştı araç , bende takviye kablolarıyla yapmanın daha ii olduğunu biliyordum ama vurdurmak için mecbur kaldım başka çarem yoktu , çok kötüde yağmur vardı.bu arada arabanın benzin ibresi otoparka bıraktığımda 120 km gösteriydu , vurdurduktan sonra 185 km ye fırladı :S birde aracın saati kendiliğinden değişti , bunlardan başka problem görmedim vurdurduktan sonra , birde internetten araştırma yaptım vurdurma aracın katalitik konventörüne zarar veriyormuş birde benzin dolmasına ve arızalanmasına sebep oluyormuş , ben aracımı aldığımdan beri ilk defa vurdurdum , sizce ben,m araçta da sorun oluşmuş mudur?