0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rize ilinde 7. yılımı çalışırken günümüz öğretmenlerinin ne kadar zorluklar içerisinde olduğu bilerek Yüce Yaratandan Tüm Öğretmenlerimize kolaylıklar ve sabırlar temenni etmesini diler, gününüzün en güzel şekilde geçmesini dilerim. Forum üyesi öğrenci arkadaşlardan öğretmenlerine karşı daha saygılı ve anlayışlı olmalarını rica eder, eğitmlerini en iyi şekilde tamamlayıp istedikleri üniversite ve bölümleri kazanmalarını, üye olan üniversite öğrencisi arkadaşlarında başarı ile mezun olup, istedikleri yerlerde iş bulabilmelerini dilerim.[/quote]Bir öğretmen olarak tüm eğitimci ve öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım.Çok daha iyi koşulları hakediyorlar ama???Öğretmenler Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır” M. Kemal ATATÜRK
Öğretmenler bizim baştacımız. Onlar olmadan toplumun ilerlemesi imkansız. Ama malesef ekonomik olarak çok mağdurlar.Bu şartlarda bile özverisinden bişi kaybetmeyen öğretmenler bu ülkenin geleceğini kurtaracaklar... İşte böyle öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun. hemde yüzbinlerce kez...[/quote]+1
Hocam branş ne? Nerde görev yapıyosunuz? Gününüz kutlu olsun. Aracınızda hayırlı olsun.[/quote]İsmail hocam merhaba;Bilgisayar öğretmeniyim, ancak İstanbul'da Bilge Adam'da 7 senedir görev yapıyorum, son 2-3 senedir derslere girmiyorum. Yönetici olarak görevime devam ediyorum.Rizaya selamlar, sevgiler...Özgür KAYA