0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi silencerli otto racing megan racing önerebilirim.my racingde olur onlarda gayet güzel ses veriyor.
my racing veya otto öneririmAraba 1.3My racing//www.youtube.com/watch?v=xZXMkBWE3X4
remus, sebring, supersprint..tok sesi bunlar verir..sebring kullanıyorum, gayet memnunum..
Arkadaşım fıyat olarak nasıllar,remus hakkında bıraz bilgi sahibiyim pahalı olduğunu biliyorum ve nerde bulabilirim önerdiğin markayı...
bir egzoz ile performansın artmaz boşuna para verme sadece arabadan çıkan iniltiyi dinlersin kafaı şişirir, hava filtresi egzoz kat iptali ve chip aynı anda yapılırsa adam gibi hissedilir bir performans hissedersin, ama sadece egzoz sana sadece fazla yakut tasarufuna neden olur.
serkan abi paran varsa al sana msn de de söyledim bu tuning piyasasında her bütçeye göre parça var.benim egzozum 80 ytl lik egzoz sesindende yakıt tasarrufundan arabamın daha iyi devirlenmesine iyi hızlanmasına kadar faydasını gördüm.en basit atmosferik uygulamadır filtre + egzoz.benim param var daha iyisini yaparım diyorsun mesut abimin dediği gibi chip kat iptali vs gibi işlemlerde bunu dahada üst noktalara taşıman kaçınılmaz.my racingde fiyatıda gayet uygun seside güzeldir abi.hks'ye benzediği için ayrı bir hayran kitlesi vardır my racing'in
olabilir silencerli ama zaten bütün orjinal egzoz dısı ve egzoz ucu hariç bütün egzozlar yasak degilmi