0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2009 model 5500km'de Auris M/M Comfort Extra model aracıma navigasyon cihazı eklemek istiyorum. Ama hangi marka, en iyi monte bölümü, sağlamlık vs. gibi konularda tecrübelerinizi ve görüşlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Teşekkürler.
bende navi almayı düiünüyordum. Next 708 i kaça aldınız.
İncelediğim kadarıyla Tomtom xl de çok güzel bir model ama sitesinden öğrendiğim kadarıyla harita kapsamı biraz düşük. Ama bu böyle değilse biraz daha bilgi verirseniz çok sevinirim. Yine araştırmalarıma göre şuan ülkemizde harita güncelleme ve kapsam bakımından en iyisi başarsoft ve bu da biraz avantaj yaratıyor. Ama tomtom xl de tasarım, kullanım, monte ve kullanışılılık bakımından çok güzel bir cihaz. Daha ayrıntılı bilgi ve mümkünse araçlarında navigasyon cihazı olan arkadaşların fotoğraflarla paylaşım yapmasını isteyebilir miyim?
ramar çin malı mı acaba? inceledim biraz fena değil ama tomtom'un önüne geçer mi gerçekten tereddütteyim!
Ben de Piranha Leon kullanıyorum oldukça memnunum 5.5" devasa ekranı var, işlemcisi çok hızlı, tamamiyle Türkçe yazılım, Başar soft harita, güncelleme 2011 yılına kadar deniliyor ama öyle değil haberiniz olsun. Satışta insanları kandırıyorlar 2011 yılına kadar bir sefer güncelleye biliyorsunuz. Yani şimdi güncelleme yaptınız mı bir sonraki ücretli oluyor.