0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun. Keşke siparişi vermeden önce bu araştırmayı yapsaydınız, bundan sonra pek kıymeti yok.
herzaman manuelden yanayım aracı hissetmek lazım giderken
Bilgihan bey, siz m/m kullanıcısı olarak mı bu yorumu yaptınız.------------------------------------------------------------------------------------Erdinç bey, siz de m/m kullanıcısı olarak mı bu yorumu yaptınız.Yani demek istediğim;Başka yorumların yorumlarını almak istemiyorum. Doğrudan kullanıcısından yorum almak istiyorum.Ayrıca, lütfen heves kırmayalım, bilinçli yorum yapalım.Teşekkürler.
Usta bir şöför (drag sürücüleri yada kabiliyeti olanlar, kısaca iyi şöförler) için her zaman manual daha iyidir, eğer amacınız seri bir kalkışsa. ama diyosanız ki; ben yarış yapmam (zaten aracınızda yarış için değil), kullanımı çok rahat olacaktır. Bunu seçtiğinize göre, zaten rahatlığı düşünerek seçtiğinize tahmin ediyorum. Şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim. istisnai durumlar hariç, kullanıcı hataları dışında toyota kaliteli bir markadır, içiniz rahat olsun
Levent bey, öncelikle nezaketen de olsa hayırlı olsun denildiğinde TEŞEKKÜR edilir. İkincisi yanlızca M/M kullanıclarından yorum almak istiyorsanız bunu birinci mesajınızın altına not olarak yazın, ikincinin değil. Ayrıca benim yazdığım yazıdan nasıl bir heves kırıklığı anladınız bunu Ben anlamadım. Herhalde dikkatli okumadınız orada bir yorum yok tespit var. Mal alındıktan sonra iyi midir diye sorulmaz, almadan evvel sorulur. Eminim arkadaşlar BİLİNÇLİ yorum yaparlar.