0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
direksiyon kutuları aynı ise (kuru tip ile yağlı tip) pert bir araçtan temiz bir yağlı kutu ve pompasını alarak halledebilirsiniz. 500 tl (malzemeler+işçilik) çok iyi bir teklif gibi geliyor.
Benim hatırladığım kadarı ile sizin arabaların direksiyonu hidrolik olmasa dahi ağır değil. Bence üzerinde bulunan sistemi bir bakıma sok, daha verimli bir sonuç alırsın.
malzeme 500 tl sadece işçilikte tanıdıksn tktrcaın zmn onu hallederz mrk etme sn malzemeyi al gerisini boşver dediler
Bizde 1.3 Xe var ama bizde hidrolik direksiyon var motoru acınca bile direksiyon hidroliginin kutusu gözüküyor
xe lerde hidrolik direksiyon yok diye biliyorum.
sesli harfleri yutmuşsun kelimelerde, lütfen dikkat.işçiliğin pazarlığını önceden yap. her ne kadar yerleri hazırda olsa direksiyon kutusunu sökmek kolay değil. pompa, kutu, hortumların ve boruların geçirilmesi vs. rot ayarı, hidrolik yağ vs. bu kadar iş bedava yapılmaz bir fiyat alın bence.
Çok ilginç bi düşünce olduğunu kabul ediyorum gerçekten bunu daha önce duymamıştım ancak bi o kadar da işlevsel bir düşünce bu açıdan yaratıcılığınızı tebrik eder ve devamını dilerim.Ancak şöyle bir duyum almıştım bu sonradan takılan direksiyonlarla ilgili hidroliklere uyar mı gerçi bilemem ama uyacağı kanısındayım.3 kere sağa sonra 2 kere sola 44 derece ile döndürürsen bijonlar sökülüp lastikler bir şarapnel edasıyla fırlayabiliyor tamamen mekaniğin bize olan bir oyunu..
Kardeş ismine ayar oldum o değilde Aile hasta Beşiktaşlı heralde