0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben en çok çukurambardan çetin emeçe çıkılan bi yokuş var ya.... işte orda sıkıntı yaşıyorum..... pati yaparken renkten renge giriyorum ama bakıyorum başka araçlarda yapıyor kabullenip devam ediyorum...hadi ben acemiyim herkes mi acemi...
Orası inanılmaz bir yer Babam ehliyeti aldığımda oraya götürdü beni. Kaçırmadan kalkacaksın diye. Gaza bir asıldım etraf toz duman
benim için sorun değil gayet de hızlı kaldırıyorum hiç patinaj çekmiyor.gaz ile debriyaj kombinasyonunu iyi yapmak gerekiyor hepsi bu
en güzeli 1.vites 3000 d/d'de bekletip birden basınca patiye düşmesi gerçekten çok güzel motor yapmış toyota.birkez daha altını çizmek lazım.
Burak kardeşim; Toyota'nın çok iyi bir motor yaptığı artık rakipleri tarafından bile kabullenildi. Ama yarın aracının aksları bozulduğunda motoru iyi ama yürürü pek kaliteli değil deme lütfen
Önce bu bir sorun mu yoksa zevk mi ona karar verelim arkadaşlar Sorun diyorsanız lastiklere aşırı hava basılması, aşırı sert veya eskimiş lastiklerden olur. Sert amortisörler de yarar sağlayabilir. Ama yapılabilecekler bir yere kadar. Vites oranlarını değiştirecek halimiz yok. Corolla ağırlığına göre çok güçlü ve görünüşe göre ağırlık merkezi de biraz arkada. Bu araba arkadan çekişli olmalıydı
oyy abi o kadar güzel olurdu ki