Gönderen Konu: Fren balatası ve Lastik değişimi  (Okunma sayısı 1831 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Fren balatası ve Lastik değişimi
« : Ağustos 26, 2009, 20:30:41 »
Selamünaleyküm hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Ön fren balatalarım bittiginden dolayı geçenlerde değiştirmeye gittim usta yedek parçacıdan koku ve ses garantili olmak kaydıyla balata getir dedi. Bende gittim getirdim. Usta baktı şöyle galiba markası "safe" olsa gerek dedi "abi bu beş para etmez bunu götür ver başka getir" gittim parçayı iade ettim parçaçıylada az kaldı akraba çıkıyodukta neyse ,gittim başka bi yerden Bosch marka balataları getirdim, usta gayet memnun şekilde taktı tabi ben daha çok memnun oldum, çünkü usta ilk getirdiğim balatayıda takabilirdi Allah razı olsun dedim çıktım. 1 hafta önce izinden gelince dört adet lastik almıştım "michelin energy saver 175/65/R14" 420 TL'ye aldım, yanında nitrojen gazı + rot balans ayarı + 1 yıllık yol yardımla birlikte gittim lastikleride taktırdım. Yazı baya karıştı kısacası arkadaşlar lastiklerimi fren balatalarımı degiştirdim toyota ile yola devam ediyorum hayırlı geceler.

Not : Bosch marka ön fren balatası : 55 tl
        El emeği : 20 tl

TOYOTA COROLLA 1998 1.6 XEİ 267.000 KM

Toyota Club Türkiye

Fren balatası ve Lastik değişimi
« : Ağustos 26, 2009, 20:30:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Fren balatası ve Lastik değişimi
« Yanıtla #1 : Ağustos 26, 2009, 22:24:08 »
Aleykümselam , safe marka balatayı iyiki iade etmişsiniz, ben de elazığda oto alınmışlardan garantili diye aldım 3 defa değiştim 4.de başka bi marka verdi de öyle fren sesinden kurtuldum, yeni lastik ve balatalarınızı sağlıkla kullanmanız dileklerimle..
97 COROLLA GLİ :carwash: 1.6115 HP 2014 ASTRA HB1.6 CDTI 136 hp ASTRA SEDAN :carwash:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 26, 2009, 22:32:08 »
Gayet güzel rakam Mehmet. Bosch servisinden mi aldın balataları.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 27, 2009, 11:11:27 »
Aleykümselam , safe marka balatayı iyiki iade etmişsiniz, ben de elazığda oto alınmışlardan garantili diye aldım 3 defa değiştim 4.de başka bi marka verdi de öyle fren sesinden kurtuldum, yeni lastik ve balatalarınızı sağlıkla kullanmanız dileklerimle..
Aynen emrah kardeşim bende oto alınmışlardan aldım adam bide garanti verdi tabii usta itiraz edince geri iade edip zeki otomotivden aldım balataları.
TOYOTA COROLLA 1998 1.6 XEİ 267.000 KM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Ağustos 27, 2009, 16:31:54 »
bende değiştircem balataları Ankara'da satın almak için bir yer  tavsiye verebilecek kimse varmı? bosch veya trw

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 28, 2009, 11:43:05 »
Aynen emrah kardeşim bende oto alınmışlardan aldım adam bide garanti verdi tabii usta itiraz edince geri iade edip zeki otomotivden aldım balataları.
en son aldığım balatalarda ses yok çok şükür, bi dahaki sefere bende zeki otomotivden alırım artık.
97 COROLLA GLİ :carwash: 1.6115 HP 2014 ASTRA HB1.6 CDTI 136 hp ASTRA SEDAN :carwash: