0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tam göremiyorum,güneş gözümü alıyor ilk foto daha belirgin ve daha bi güzel çıkmış... elinize sağlık
corolla ve gün batımı, güzel kareler, paylaşım için teşekkürler...
Ali hocam sen böyle resimler eklemeye devam edersen fotoğrafçılık kursuna gitmek zorunda kalacağım valla
Bu nedir yaaa bu ne profesyonelliktir yaa bir araba ancak bu kadar güzel resmedilir.(Yorum ilk resim içindir)
Ali Abi en sonunda seni Toyotanın insan kaynaklarından arayacaklar İlk resime ben de bittim, ellerine sağlık...
İlk fotoda olay bitmiştir ellerinize sağlık.Gün batımı gene mest etti beni
Fotoğraflar son derece güzel olmuş Ali.3 cü fotoda,aşağı kısımda yerleşim yerimi var yoksa parıldayan bir şeylermi ?
Aşağıda parlayan yer küçük bir su birikintisi (mekan Keçiören Ufuktepe'den Etlik Forum alışveriş merkezine giden yol Ovacık bölgesi, sağ taraf çevre yolu)
Ali eline sağlık ben 3. kareyi beğendim. ama bence olmamış F/4 yerine diyaframı biraz daha kısman gerekli idi diye düşünüyorum o zaman güneşin etrafındaki yansımayı azaltmış yani daha yuvarlak ve daha koyu ton elde edebilirdin.
Yozgat bulvarı Benim odanın manzarası
Ali abi eline sağlık bende 3. fotoğrafı çok beyenim gerçekten araba biraz kirlimiydi ne ?
Keçiören'mi ?