0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu zamana kadar şöyle doğru dürüst bir rüya gördüğümü hatırlamıyom nedense...alakasız saçma sapan oluyo hepsi... ...bende mi bi gariplik var acaba... ...
Hülya Avşar'ı da mı görmedin hocam???))))))))))))
yok hocam nerde ya... ...hülya avşara niyetlenip fatih ürek görmekte var allah muhafaza
Rüyamda bir lamborghini sürüyorum ama araba nedense sadece geri geri gidiyor " heralde anca rüyanda görürsün anlamına geliyor bu " sonrasında sinirleniyor ve arabadan inip uçmaya başlıyorum
aydın bey para laf-söz demektir.... bozuk para görüyorsanız hakkınızda kötü banknot görüyorsanız hakkınızda iyi konuşuluyordur......kızcağıza etmediklerini bırakmadılar... işkence ettiler resmen....ama ben kolay kolay kızmam.... kızarsam da ateşe verir öyle giderim... (ne laf ettim ama hee)
Sanırım orta sondaydım(Yok artık böyle bir tabir ).Rüyamda salona giriyorum, babam salonun ortasında anlamsız bir bakışla bana bakıyor.Yanına gidiyorum, bana yaklaşıyor ve yanağımı ısırıp, beni kendi etrafında çevirmeye başlıyor ve canavara dönüşüyor Kısa bir panikten sonra, "acı hissetmiyorum, demekki rüyadayım. Birazdan biter zaten" deyip, kendimi rüzgara bırakıyorum .
Allah hayırlara teptil etsin. The evil father