Gönderen Konu: Rüya  (Okunma sayısı 11726 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
Ynt: Rüya
« Yanıtla #100 : Temmuz 03, 2013, 15:35:26 »
2-3 gündür trafik kazası yaptığımı görüyorum geceleri bağırarak uyanıyorum. kafayı yemek üzereyim. uyumak gelmiyor içimden ama belli bir süre sonra dayanamayıp dalıyorum tekrar aynı olaylar. napıcağımı şaşırdım. Allah sonumuzu hayırlı etsin. :(

son günlerde seni etkileyen bir olayı yaşamış olabilirsin. Gün içinde de bir huzursuzluk, sıkıntı uyku problemi vs. yaşıyorsan sana meslektaşlarımdan biri yardımcı olabilir. Bulunduğun bölgede devlet hastanesinde psikolog var ise ona gitmeni öneririm.

Not : Çoğu kişi psikiyatriyle psikologu karıştırıyorlar, psikiyatristler ilaçlı tedaviye yönelirken biz psikologlar gerek görülmedikçe ilaca karşıyız. Psikiyatristler genellikle gelen hastaya vakit ayırmadığı için ilaç yazıp gönderir. Eğer yukarıda saydığım durumlardan biri yada bir kaçı sende varsa bunu ilaç almadan halledebilirsin.

Son olarak Kadir Beyin dediklerine katılıyorum. Dua her sıkıntının ilacıdır.
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Temmuz 03, 2013, 15:35:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 160000
  • Model Yılı: '07
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #101 : Temmuz 03, 2013, 23:19:56 »
Hande abla  çıktığımı bir türlü göremiyorum. rüya her seferinde yanı yerde bitiyor.
Kadir abi, anneme bahsettim bugün yarın temizliyeceğiz beraber.
 Selman abi, son 1 yıl da yaşadığım olaylar, büyük sıkıntı yaşattı bana, kafamı toplamam lazım. Ama tatile çıkmaya korkuyorum açıkçası. Yalnız olmama rağmen kendimi daima yalnız hissediyorum dediğin gibi, bu durum psikolojik herhalde, son yaşadığım olayların etkisinde kaldım
Toyota Corolla D-4D 2007 comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Temmuz 04, 2013, 00:33:39 »
Sıkıntıların daha çok büyümeden, çözümsüz bir yola girmeden bir uzmandan destek almalısın. Tatil vs. etkinlikler kafanı dağıtmaya yardımcı olur belki ama tam çözüm olmaya bilir.
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Model Yılı: -
  • 7 kere teşekkür etti
  • 228 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #103 : Eylül 27, 2017, 12:57:06 »
Merhaba arkadaşlar,

Zaman zaman rüyalarımda başıma gelen enteresan olaydır. Adamlar beni kovalarken sanki 100 metre finalindeymiş gibi koşuyorlar, heriflerin ayakları görünmüyor hızdan. Ben kaçmak istiyorum ama sanki slow motion modundayım. Sanki denizin içinde koşmaya çalışıyormuşum gibi çırpınıyorum. Kırlarda bayırlarda ceylan gibi sektirip koşan ben, rüyada olunca sanki dizlerimin bağı çözülmüş gibi 2 metre öteye gidemiyorum. Ama bütün bunlara rağmen Usain Bolt abiler de bir türlü bana yaklaşamıyorlar orası da ayrı mevzu. Arada arkama dönüp bakıyorum, adamlar deparla geliyorlar, son bir güç toplayıp yardırayım diyorum ama yok, koşamıyorum arkadaşlar. Ne kadar denediysem olmuyor. Sonra bari kendimi savunayım diyorum, bu sefer de yumruk atmayı deniyorum ama atamıyorum, ellerim kalkmıyor bir türlü. Hep ağır çekim moddayım. Adamlar benim üzerimde boks antrenmanı yaparken, benim yumruklarım adamlara ulaşmıyor bile, havada kalıyor. O korkuyla belimdeki silaha davranıyorum ama bu sefer de tetiğe basamıyorum bir türlü. Bu arada herifler beni hacamat ediyor tabii ki. Nedenini bir türlü anlayamadığım adrenalin yüklü rüyalar zinciri. Bir keresinde yine sağlam bir yumruk atmaya çalışırken, hatunu fena tokatlamıştım. Bir hafta küsmüştü bana, zor gönlünü aldım.
Sonra birden uyanıyorum, kollarımı bacaklarımı kontrol ediyorum. Koridorda hafif koşu ve yumruk denemeleri yapıyorum. Bakıyorum ki sorun yok tekrar uyumak üzere yatağa gidiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 218 kere teşekkür etti
  • 1364 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #104 : Eylül 27, 2017, 14:06:38 »
umarım hanımefendi toyota club türkiye yorumlarını okuyordur,nedenini açıkladığınız gibi,size bundan sonra hak verebilir,rüya tabiri yorumu farklı bir şey,ancak hepimizle uğraşan insanlar ve alt edemediğimiz koşullar olabiliyor,bunlar bizi yoruyor,güzel şeyler düşünerek uykuya gitmeye çalışmalı herhalde..
Tokay Ceritoğlu