Merhaba arkadaşlar,
Zaman zaman rüyalarımda başıma gelen enteresan olaydır. Adamlar beni kovalarken sanki 100 metre finalindeymiş gibi koşuyorlar, heriflerin ayakları görünmüyor hızdan. Ben kaçmak istiyorum ama sanki slow motion modundayım. Sanki denizin içinde koşmaya çalışıyormuşum gibi çırpınıyorum. Kırlarda bayırlarda ceylan gibi sektirip koşan ben, rüyada olunca sanki dizlerimin bağı çözülmüş gibi 2 metre öteye gidemiyorum. Ama bütün bunlara rağmen Usain Bolt abiler de bir türlü bana yaklaşamıyorlar orası da ayrı mevzu. Arada arkama dönüp bakıyorum, adamlar deparla geliyorlar, son bir güç toplayıp yardırayım diyorum ama yok, koşamıyorum arkadaşlar. Ne kadar denediysem olmuyor. Sonra bari kendimi savunayım diyorum, bu sefer de yumruk atmayı deniyorum ama atamıyorum, ellerim kalkmıyor bir türlü. Hep ağır çekim moddayım. Adamlar benim üzerimde boks antrenmanı yaparken, benim yumruklarım adamlara ulaşmıyor bile, havada kalıyor. O korkuyla belimdeki silaha davranıyorum ama bu sefer de tetiğe basamıyorum bir türlü. Bu arada herifler beni hacamat ediyor tabii ki. Nedenini bir türlü anlayamadığım adrenalin yüklü rüyalar zinciri. Bir keresinde yine sağlam bir yumruk atmaya çalışırken, hatunu fena tokatlamıştım. Bir hafta küsmüştü bana, zor gönlünü aldım.
Sonra birden uyanıyorum, kollarımı bacaklarımı kontrol ediyorum. Koridorda hafif koşu ve yumruk denemeleri yapıyorum. Bakıyorum ki sorun yok tekrar uyumak üzere yatağa gidiyorum.