0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu bir sorun değil... Her vvt-i motorda olur özellikle motor sıcaksa düşük devirlere kadar düşer rolanti 2000 den beri kullanıyoruz bu teknolojiyi bir sorun teşkil etmiyor... [/quote]Sanırım sorunumu anlatamadım. Sorun devrin düşük kalıp titremesi değil. Devir 600 civarına indikten sonra titriyor tekrar 1000 veya üzerine çıkıyor sonra tekrar 600 .. yeniden 1000 sonra 600 siklus şeklinde devam ediyor.28 Kasım da randevu aldım serviste bakılacak. Öğrendiklerimi aktarırım.
Sanırım sorunumu anlatamadım. Sorun devrin düşük kalıp titremesi değil. Devir 600 civarına indikten sonra titriyor tekrar 1000 veya üzerine çıkıyor sonra tekrar 600 .. yeniden 1000 sonra 600 siklus şeklinde devam ediyor.28 Kasım da randevu aldım serviste bakılacak. Öğrendiklerimi aktarırım.[/quote]Motor kontrol modülü (ECU) değiştirildi. (Garanti dahilinde 964 ytl ) Şİmdilik sorun kalmadı gibi görünüyor. Bir süre daha denemek lazımSevgilerÜmit
Devir düşüp çıkması bizim avensis tede oluyor ama bir sorun yok...Aracın yakışında ve performansında bir değişiklik yoksa bilmiyorum ne kadar mantıklı ecu değişimi.. Çok pahalıya patlamış garantiden mi değişti?[/quote]ECU değiştikten sonra ortalam tüketimde biraz düştü gibi. Ama kesin emin olmam için biraz daha yol yapmam lazım. Garanti kapsamından değişti.SevgilerÜmit