0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Galiba benden başka bu konuya ilgi duyan olmamış
kesinlikle emeğe saygı diyoruz... hayırdır dikilitaş-stüdyo...kaset hazırlığımı var...
ne acelen var dinliyorduk keman sesini hep sevmişimdir
2000-3500 TL biraz ucuza kaçmak olmuyor mu Özcan abi, bir şarkıyı kaydetmek için enstrüman başına en az 4-5 tekrar yapıldığını düşününce sanki bu fiyatlardan daha yüksek bir maliyet çıkarmış gibime geliyor. Malum stüdyo saat ücretinin 500-600 olduğunu varsayınca ( ben en son 350 de bıraktım)
Bu işin merkezi gerçekten İstanbul.2006 yılında Shure SM 58 solist mikrofonu ve 8 kanallı normal anlog bir mixer ile kayıt yaptılar bana.İlk önce güzel bir şey ortaya çıkacağından emin değildim.Ama kayıt bittiğinde şaşırdım kaldım.Sonuç çok iyiydi.Ama ben değil.Ayran içince bütün şarkıyı detone okudum
meşhur olunca bizi tanımaz artık bu özcan bey...
valla ben bu yönünü yeni duyuyorum,sende çok meziyet varmış o güzel sesinden bizi mahrum etme
şimdiden imzalı foto alsak iyi olur gibime geliyor
Bu yazışmaları da saklamamız lazım Ne olur ne olmaz. Ünlü olursa hepsini sildiriverir Bir zamanlar Özcan ile enseye tokattık diye hava atarız artık Bu arada paylaşım için teşekkürler Özcan. Özellikle ney ve bağlama kaydını çok beğendim.
canlı yayına çıktığında canlı bağlantı yaparız.... isterse tanımasın hakkı hocam....
o zaman siz şöhret olmadan ben evleneyim... şöhret olunca parayı beğenmezsiniz.... dolar falan saçamayız biz.....
eyvallah özcan bey....