0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
"sıfır alacaksan dizel al"[/quote]Bu doğru bir önerme değil. Yılda yapacağınız km'ye göre karar vermelisiniz. Büyük bagaj için SW var, ama Corolla SW için inanılmaz bir fiyat farkı var, açıklamak mümkün değil.
focusun benzınlısı ve mondeo dizel i daha once uzun sureler kullanan biri olarak ford un yol tutusu ve oturaklı bı arac olarak ford u tercıh ederdım ama 13 sene ailemız tarafından kullanılan ve hala kullanılmaya devam edılen corolla sahıbı olarak ta kesınlıkle corolla derım corolla nın dızelını hıc kullanmadım ama emınım kı sorunsuz ve senelerce sıze hızmet edecek bı aractır su anda aynı durumda ben olsam hıc dusunmem corolla alırdım cunku sıfır alıp bır sene kullandıgım mondeo tdci bile defalarca olur olmadık sorunlarla servıse gıtmıstı[/quote]Selamlar;Geçen ay 2002 model 2003 çıkışlı Coralla 1,6 HB AT aldım. Bagajı Sedan'lara göre ufak doğru ancak çokda ufak değil, eğer tek sorun Bagaj'ın ufak olmasıysa Sedan alıp olayı bitirebilirsin...Önceki arabam Ford'du, Ford'da iyidir ancak Toyota kullanınca farkı görebiliyorsun. Toyota daha da iyi Ayrıca temiz 2.el bularsan kaçırma derim, Kasa aynı Özgür...