Mesut güzel bi buluşma olmuş, araçların hepside çok güzel,tozlu yollara soktuğunuz araçları neyle temizliyorsunuz?
Bende başlamak istiyorum bu hobiye çok zevklidir tahmin ediyorum bu oyuncaklarla oynamak

Son fotoğraf çok başarılı olmuş
Hey maşallah be hepsi bir birinden güzel.
Mesut şimdilik oğluma aldığım kumandalı araçlarla alıştırma yapıyorum

Birazdaha büyüsün alıcaz işallah küçük bir helikopterimiz vardı 30liralıklardan iyi kötü uçuruyoduk

sebebini anlamadım ama artık çalışmıyor:D
o küçük helikopterlerde lipo pil var ve bu piller normal piller gibi değil içlerinde gaz var, o nedenle kullanımlarına oldukça dikkat edilmeli ve özel şarj aletleriyle doldurulmalı normalde, ayrıca bu piller (sizin helikopterde 1 Cell pil var ) her Cell başına en az 3.25 volt olmalı bunun altına düşüldüğünde pil direk ölüyor şarj etsenizde elektriği içinde tutamıyor

ama o küçük helikopterlerdeki pil kumandadan doluyor gelişi güzel ve pilin ömrü en fazla 2 3 ay oluyor
:lol:Valla bizimki bir ay bile sürmeden bozuldu sanırım.
Helikopter taş gibi sağlam pilcilerden uygun pil ayarlamam münkünmü, uydura bilirmiyim sence.
Bizim ufaklık helikopteri çok seviyo uçmasa dönsebile yeterli onun için
Atakan için o bir helika kopter

odasının baş köşesinde duruyor
Bekir b
:lol:Valla bizimki bir ay bile sürmeden bozuldu sanırım.
Helikopter taş gibi sağlam pilcilerden uygun pil ayarlamam münkünmü, uydura bilirmiyim sence.
Bizim ufaklık helikopteri çok seviyo uçmasa dönsebile yeterli onun için
Atakan için o bir helika kopter
odasının baş köşesinde duruyor 
Bekir bahsettiim pil pilcilerde falan olmaz, sadece model mağzalarında bulunur
resmini foto ekliyoum
Mesut yardımın için teşekkürler biara araştırmakta fayda var.
Rica ederim Bekir, istediğin zaman bana mesaj at ben sana bakabileceğin Hobby dükanlarının isimlerini yazarım
Abi o e30 kimin yaa

Moralim bozuldu hee hem e30 hem model araç ahh ahh bi an önce bitireyin şu okulu bennnn

Bu arada eline sağlık abi herzamanki gibi süper
mesut bu heli havada her türlü takla bile atıyor sanırım
Beyler çok güzel bir hobi bu.
Kamera ve kayıt cihazı, her ikisi de helikopter üstünde mi?
Yoksa kamera helikopterde, kayıt eden cihaz remote üzerinden aşağıda mı?
Ne kadar süre kayıt yapılabilir bu kamera ile?
Başka bir amaç için kamera arıyorum, sizdeki kamera ve kayıt mekanizmasını merak ediyorum.
Mesut bey bu güzel yorum için teşekkür ederim. Teknoloji hakkaten aldı başını gidiyor.
Sadece hareket algıladığında fotograf ve ya video çekme özelliği olan benzer kamera arıyorum.
İlk arabamı, daha 2 aylıkken çizmişlerdi. Çok yakında Toyota alacağım ve bu şekilde bir çözüm olabileceğini düşündüm.
Mesut bey bu güzel yorum için teşekkür ederim. Teknoloji hakkaten aldı başını gidiyor.
Sadece hareket algıladığında fotograf ve ya video çekme özelliği olan benzer kamera arıyorum.
İlk arabamı, daha 2 aylıkken çizmişlerdi. Çok yakında Toyota alacağım ve bu şekilde bir çözüm olabileceğini düşündüm.
oyle bir kamera hiç duymadım, sizin istediğiniz yapılabilir ancak, ama bunun için PIC programı kullanılmalı, elektronikçi iyi bir tanıdığınız varsa eğer ne istediğinizi anlatın çok zor olmayan küçük bir PIC programlasın size,