0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesut güzel bi buluşma olmuş, araçların hepside çok güzel,tozlu yollara soktuğunuz araçları neyle temizliyorsunuz?
Bende başlamak istiyorum bu hobiye çok zevklidir tahmin ediyorum bu oyuncaklarla oynamak Son fotoğraf çok başarılı olmuş
güzel bir buluşma olmuş
Hey maşallah be hepsi bir birinden güzel.
:lol:Valla bizimki bir ay bile sürmeden bozuldu sanırım.Helikopter taş gibi sağlam pilcilerden uygun pil ayarlamam münkünmü, uydura bilirmiyim sence.Bizim ufaklık helikopteri çok seviyo uçmasa dönsebile yeterli onun için Atakan için o bir helika kopter odasının baş köşesinde duruyor
Abi o e30 kimin yaa Moralim bozuldu hee hem e30 hem model araç ahh ahh bi an önce bitireyin şu okulu bennnn Bu arada eline sağlık abi herzamanki gibi süper
mesut bu heli havada her türlü takla bile atıyor sanırım
Beyler çok güzel bir hobi bu.Kamera ve kayıt cihazı, her ikisi de helikopter üstünde mi?Yoksa kamera helikopterde, kayıt eden cihaz remote üzerinden aşağıda mı?Ne kadar süre kayıt yapılabilir bu kamera ile?Başka bir amaç için kamera arıyorum, sizdeki kamera ve kayıt mekanizmasını merak ediyorum.
Mesut bey bu güzel yorum için teşekkür ederim. Teknoloji hakkaten aldı başını gidiyor.Sadece hareket algıladığında fotograf ve ya video çekme özelliği olan benzer kamera arıyorum.İlk arabamı, daha 2 aylıkken çizmişlerdi. Çok yakında Toyota alacağım ve bu şekilde bir çözüm olabileceğini düşündüm.