0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
...bu arada SACD dediğimizde aklıma direk süper ahmet can dil geliyor artık ahmet cana audio compact disk dicem belki ilerde kısaltıp sadece kompakt bile derim
hiç denemedim bu konuda bilgim yok zaten surround mp3 yok elimde, bir cd almıştım orjinal onda vardı bu olay, inanılmaz zevkli, klasik müzikti bendeki ve her entruman farklı yerden geliyordu sanki konserdeymiş gibi zevkle dinleniyordu..bu arada SACD dediğimizde aklıma direk süper ahmet can dil geliyor artık ahmet cana audio compact disk dicem belki ilerde kısaltıp sadece kompakt bile derim
İlahi Türkay, doğrusunu söylemek gerekirse benim de aklıma bu geldi Aha dedim, bizim Ahmet'in yeni bir serisi çıkmış
Her iki bilgide çok iyi oldu Türkay. Ahmet lisans almış mı acaba?
Her iki bilgide çok iyi oldu Türkay. Ahmet lisans almış mı acaba? Demek Sacd alıp bir denemek lazım. Çok kanallı kayıtları normalde Cd. ye yazdıramıyorsunuz. Bu durum için Sacd gerekiyor. Birde yazılabilir Sacd aramak lazım. Gerçekten bu şekilde müzik dinlemek çok hoş oluyor. Sen klasik müzik Sacd sini nereden ve kaça aldın Türkay?
Araştırmalarımda bu tür bir formatın SACD çalarlar ile dinlenebileceği yazıyor. Hakan sende bu türü çalan player var mı ?