0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kirec lekesi zamanla sabitlesiyor. Boya'dan ilk önce cok ince pasta veya pasta-cila ile cikarmayi deneyin. Günes altinda yapmayin.Benim camlarda da leke olmustu. Onlar icinde cam cilasi var. Onu kullanin. Bu arada silecek suyuna kirecli su koydugunuzda bile leke yapiyor.
Konuya cevap vermeyi unutmusum.Sonax'in bir ürünü var: SONAX ScheibenReinigungsPolitur22-23 lira. Aslinda cok büyük; 250 ml. Onun dörtte biri bir kutu bile yapabilirlermis. O kutuyu dikkatli sekilde herhalde tüm camlarin cilalanmasi kaidesi ile 20 kere falan kullanabilirsiniz. Nigrin'inde var sanirim ama Nigrin ürünlerini ben önermem. 3 litrelik silecek suyu almistim ve Nigrin'in ürünü boyada acayip kirec ve diger izler birakiyor. Baz aldigi su sanirim kirecliymis.Bu arada Sonax premium diye bir seri cikardi. Ilginc ürünleri var.
Arkadaslar arabayi uzun sure yikatamamistim 10 gun kadar yikattiktan sonra fark ettimki arabanin her yerinde daireler seklinde beyaz su lekeleri var ve cok kotu duruyorBoyada mavi olunca belli oluyorYani sanirim kirecli su ile yikandi ya da araca bahce fiskiyelerinden su geldi (tabii kuyu suyu)Ankara nin sulari malum cok kirecliBunun en basit cozumu nedir acaba?Zamanla yikattikca gecer mi boyle kalsa bir zarari olur mu?