Gönderen Konu: Corolla Gösterge  (Okunma sayısı 45340 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla Gösterge
« Yanıtla #100 : Eylül 15, 2009, 01:13:45 »
parasına ortak olcaksan alalım :D
devir saatinini ben alıyım ,hız göstergesini ferhat abi.benzin ve hararetide diğer ortaklara verelim  :dans3:
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Eylül 15, 2009, 01:13:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • RacingCorolla Loading....
    • TcT
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Eylül 15, 2009, 10:57:21 »
:D :D :D :D
RaCingCorolla LoaDing..
06 VmN 22
ToFu-X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Kasım 14, 2009, 18:31:42 »
evet sonunda ben de gösterge ışığı sorunumu hallettim :D mtec dipsiz park ampülünü bulmam biraz zor oldu ama  buldum sonunda  :alkis:

resimlerde pek net çıkmamış ama göstergeler daha canlı yanıyor, eski halinden çok daha iyi :D

orijinal ampüllerin üzerinde plastik kaplama vardı acaba onları yenilerinin üzerine taksam bi etkisi olur mu yada takmam gerekiyormuydu?
97 COROLLA GLİ :carwash: 1.6115 HP 2014 ASTRA HB1.6 CDTI 136 hp ASTRA SEDAN :carwash:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 06-YYM-96
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #103 : Kasım 29, 2009, 17:58:57 »
bende aldım dipsiz led ampül yazıyodu 2 çift malasef sadece mavi vardı bende aldım yarın takacam.resimleri paylaşırım..konuyu paylaşan arkadaşa da teşekkürler..
COROLLASIZ ASLA!
*-------------------*

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 06-YYM-96
« Yanıtla #104 : Kasım 29, 2009, 23:53:31 »
birde anlamadıgım birşey var..1.sayfadaki beyaz ışık takılanın kadranları kırmızı..,mavi ışıkta ise mavi olmuş..şimdi ben mavi takınca kadrandamı mavi olacak=?
COROLLASIZ ASLA!
*-------------------*

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #105 : Aralık 03, 2009, 14:06:06 »
birde anlamadıgım birşey var..1.sayfadaki beyaz ışık takılanın kadranları kırmızı..,mavi ışıkta ise mavi olmuş..şimdi ben mavi takınca kadrandamı mavi olacak=?

Bahsettiğiniz kırmızı  alanlar orjinalinde  rengi  kırmızı  olan ibre ve redline  bölgeler. Yani oralar  ne  renk  takarsanız  takın  kırmızı  kalırlar.  Diğer km rakamları falan şeffaf olduğu  için  hangi renk ampülü  takarsanız  o rengi  alırlar.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #106 : Mart 05, 2010, 23:57:19 »
2004 toyotanın göstege bölümünde srs lambası yanmıyor.anlayan varmı arakadaşlar nasıl sökülüyor.ve ampul bilgileri nasıl .teşkkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ...
« Yanıtla #107 : Nisan 07, 2010, 00:26:26 »
hiç yeşil üstüne kırmızı deneyen varmı arkadaşlar
ampuller yeşil ibreler kırmızı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #108 : Nisan 07, 2010, 09:34:18 »
dayımda mondeo vardı..arabanın en sevmediğim şeyi yeşil üstüne kırmızı ibrelerdi..bir arkadaşımda aveo var, arabanın bütünü iğrenç ama en iğrenç yeri yeşil üstüne kırmızı göstergeleri..ben yeşil ışıkları sevmiyorum zaten..hatta göstergede beyaz dışında beğendiğim zor..vw'nin kullandığı mavi ve yeni corollanın göstergeleri istisna :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #109 : Mayıs 09, 2010, 12:39:39 »
Arkadaşlar ben bu ampul meselesiyle çok uğraştım.size deneyimimi aktarayım.mtech ampuller mavi ama az ışık veriyor.osram coolblue dipsizler muhteşem aydınlatıyor.yanlız ışık rengi beyaz birazcık sarımsı,tabi normal renksiz ampullere göre daha beyaz.kendi orijinal silikon kaplamalı ampullerin bence rengi daha iyi ama ışığı az çünkü o ampuller 3.2 W normal renksiz ampul alıp sağlamsa sil
ikon kaplamaları üstüne takarsanız renk ve aydınlatma tatmin edici oluyor.beyaz led,mtech,osram coolblue,renksiz cam ampul takıp denedim.en iyisi 5W renksizampul artı orj.silikon olarak karar kıldım.bir mesele daha var göstergeleri söküp beyaz pilastik bölgeyi prilli su ile temizlerseniz ışık artıyor.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 134 kere teşekkür etti
« Yanıtla #110 : Mayıs 10, 2010, 11:06:44 »
Zamanında o kadar uğraştık göstergeleri  farklı renk yapacağız  diye. 3 voltluk  ledleri 12 voltta  ve istenen aydınlığı verebilmesi için  dirençler  araya  seri  ampüller  koymalar, ledlerin ışık  açısı  dar  olduğundan  merkeze  konumlandırabilmek için  o  uğraşlar  falan. Artık teknoloji  değişti. Benden sizlere bir  öneri göstergenizin rengini değiştirecekseniz  geniş  açılı ve istenilen renklerde bulunabilen, en güzel  tarafı kendisinden dirençli  olarak  gelerek direk 12 voltta  çalışabilen  aşağıdaki  tip  ledleri kullanınız. Eminim çok memnun kalacaksınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #111 : Mayıs 10, 2010, 11:22:12 »
osman abiye katılıyorum..geçenlerde gördüm bunları..tavan ampulleri için bile yapmışlar, zamanında tavan lambasının içine komple döşemiştik :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #112 : Mayıs 10, 2010, 11:27:59 »

gösterge ekranını yeşil olarak değiştirilmiş gördüm, aracın teyip kısmının yeşil rengiylede çok hoş bir bütünlük sağlamıştı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #113 : Mayıs 10, 2010, 11:51:25 »
bunlardan ben aldım,hiç memnum kalmadım,duya tam oturmuyor ve en küçük sarsıntıda ışık gidiyor,tavsiye etmiyorum arkadaşlar.mtec  ler daha iyi.

[/quote]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 64 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #114 : Mayıs 10, 2010, 11:52:57 »
Ford Focus 3 Titanium Smart TECHNO...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #115 : Mayıs 10, 2010, 12:06:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 134 kere teşekkür etti
« Yanıtla #116 : Mayıs 10, 2010, 13:42:34 »
Özer bey  hazır sizi bulmuşken bir şey sormak istiyorum. Dealextreme.com dan deneme amaçlı ufak tefek birşeyler  aldım. Alışveriş sonunda bana Receipt ve DxOrder  diye iki adet numara verdi. Yanılmadıysam bunlar benim bir  nevi sipariş numaram, siteye girince bu numaralar ile siparişimi takip edeceğim değil mi ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 134 kere teşekkür etti
« Yanıtla #117 : Mayıs 10, 2010, 13:46:18 »
bunlardan ben aldım,hiç memnum kalmadım,duya tam oturmuyor ve en küçük sarsıntıda ışık gidiyor,tavsiye etmiyorum arkadaşlar.mtec  ler daha iyi.

Murat araya birşeyler sıkıştırılıp oturtulabilir, belki senin aldığının soket tipi farklı olabilir. Bildiğin gibi bunların T8, T10 ve T20  gibi farklı soket yapıları  var. Benim bunları tavsiye etmemdeki  amaç yok direnç uymadı,  normal ledleri o duylara  göre  ayarla uğraş  derdi olmadığı  içindi. Kaldı ki normal metec bir  ampülden daha canlı ışık vereceği aşikardır. Philips bir  örnek  orada, o tipteki  farklı ledli ampüller olabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #118 : Mayıs 10, 2010, 14:26:21 »
Özer bey  hazır sizi bulmuşken bir şey sormak istiyorum. Dealextreme.com dan deneme amaçlı ufak tefek birşeyler  aldım. Alışveriş sonunda bana Receipt ve DxOrder  diye iki adet numara verdi. Yanılmadıysam bunlar benim bir  nevi sipariş numaram, siteye girince bu numaralar ile siparişimi takip edeceğim değil mi ?

Ana sayfanın sağ üst tarafında "My Account" var. Oradan tüm siparişlerinizin durumunu liste halinde görebilirsiniz. Eğer gönderi takip numarası ile yapılmışsa o numarayı www.ptt.gov.tr yurtdışı gönderi takibi kısmından takip edebilirsiniz.

Ayrıca sipariş postalanınca e-posta ile bilgi gönderiyorlar ve varsa takip numarasını gönderiyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 134 kere teşekkür etti
« Yanıtla #119 : Mayıs 10, 2010, 15:07:52 »
Sanırım daha çıkmamış. Status (durum)  bölümünde  "Order Received - in stock "  yazıyor.