0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün sabah kıl dönmesinden dolayı ameliyat oldum.. Hayatımda ilk deneyimim oldu ameliyat konusunda. Allah kimseyi ameliyathane kapısından içeri sokmasın =) Şansıma ameliyat olacağım yer koridorun en ucundaymış. Gidene kadar tüm ameliyatları gördüm nerdeyse ve kanım dondu diyebilirim. Şimdi Allaha şükür iyiyim. 15 gün boyunca popom havada yatmak zorundayım =)
kıl dönmesinin sebebi o değil sevgili oğuzhan.... henüz anne karnında cenin oluşumu süregelirken deri organının birleştiği noktada biraz içeri doğru çoğalmasından kaynaklanıyor (ancak bu kadar anlaşılabilir anlattım) yani deri fazladan içerde kat yapıyor diyelim.... ve o bölümde oluşmuş olan kıl kökleri malesef abse yapıyor...bir süre sıkıntı olacak ama kurtulmuşsunuz geçmiş olsun....
geçmiş olsun kardeşim.
yok o da tam hatalı değil..... oluşumu benim anlattığım şekilde ama postür bozuklukları da elbette abse oluşumunu hızlandırıyordur.....
pratisyenim sevgili oğuzhan operatör değilim...
geçmiş olsun oğuzhan
kıl dönmesini hafife almamak lazım ya böyle olsaydı ne yapardınız facebooka üye olanlar seyredebilir.ancak burada bulabildimhttp://cy-gb.facebook.com/video/video.php?v=114547273049&ref=share