0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracınız kalan yaktı ile kaç km gideceğinizi göstermez.Dijital bilgi ekranınız da ise Ortalam Hız,Ortalam Yakıt ve Anlık Tüketim gibi bilgilerinizi görebilirsiniz.Ayarları ile ilgili detaylarada girmek isterdim ama aracımı satalı yaklaşık 5 ay kadar bir zaman oldu.Uygulamalı olmayınca aklıma gelmeyecek galiba. Ayrıca motor freni (ayağınız gazdan çekiliikendi hızı ile inerken)ile yokuş aşağı bir yol inerken dijital bilgi ekranınız en yüksek değeri gösterebilir.Örnek 35 LT yada 55 LT gibi.Bu o an o kadar yakıt yakıyor anlamına gelmez.Bİr çok kişi öyle sanıyor ama öyle değil.Bu arada aracın eski sahibi size "kullanıcı el kitabı"nı teslim etmedimi?Ettiyse o kitapta tüm detaylara ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı kitapçığı varda sadece 3 göstergenin anlamı sıfırlaması gösterilmiş.yani anlık yakıtı doğru mu yanlış mı gösteriyor.
Doğruya çok yakın bir değer gösteriyor.Konuyla alakası yok ama belirtmek istedim yinede.Burada açtığınız konularda,sorduğunuz sorularda insanlar sorularınıza cevap veriyorlar,yardımcı oluyor ama sizin bir kere dışında nezaketende olsa teşekkür ettiğinizi hiç görmedim.Size bunları öğretmek değil amacım ama yalandan da olsa küçük bir teşekkür daha hoş olmazmı Hacı bey.