0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu şekilde sürekli kullanırsanız benzinden değilde, yakıt pompasından iyi bir masraf çıkabilir bence.
Yakıt pompası neden sorun çıkarıyor devirsiz kullandığı için mi ? Bu arada bugün itibarı ile aktif toyotacı olmuşum, sonunda sitede anladı yeni toyotacı olmadığımı Site yöneticilerine teşekkürler, bu yıldızlar nasıl alınıyor?
arkadaslar corumda yasıyorum.gazın litresi 1,69 lira..km de sehir içi 0.220 lira yakıyorum.bana cok gibi geliyor,sizin araclarınız nasıl? aracımda katalizör iptali var yalnızca,birazda sert kullanıyorum özellikle hondacıları görünce..bu arada aracım 98 model 101..tskrler simdiden.
Geçen gün arabanın benzini dibe vurdu dönüşlerde benzin çekemediği için yığılıyodu araç.Cebimde 10 lira olduğu için 10 liralık benzin aldım baya bi dolaştım sanayiye falan gittim 45 km de bitti benzin.45 km de 3 litre benzin tüketimi sizce nasıl.Sadece şehir içi gezdim bu arada.
benzini çekemediği için, azcık benzinle pompayı uğraştırdığı için, bir de depo dibindeki tortular vs çekiliyordur onun için de..yıldızların artması da mesaj sayısıyla oluyor, ancak sohbet geyik vs değil mekanik sohbet kısmındaki yorumlarla
ooooo çok yakmışsınız aslında 10 tl lik benzinle 200 km gitmeniz gerekiyordu hemen satın o arabayı.ya allah aşkına 3 litreyle 45 km şehir içinde gitmişsin daha ne istiyorsunuzki bu arabadan anlamadım.lpg gibi yakıt yakmış.ya benım gibi bir zamanlar 100 km de 13 litre benzin yaksaydınız ne yapardınız.
şaban bey,konu açılmışken sormak istedim,aracınızın yakıt sorunu düzeldi sanırım,şuan ş.içi yakıtınız kaçlarda...
şehir içi full depo ile 500km yol yapıyorum.gayet iyi yani
en son bildiğim,sıfır sensör alıp takacaktın, bu arada gayetde iyi yakıyormuş, abi araca binmeden önce aracın arka tamponunu kaşımayı unutma,nazar değmesin:) taha kardeşim aracının bu kadar az yaktığını heryerde söyleme,sanada nazar değmesin...
ERdi O kocaman araba için bence normal. Kışın da normal aslında artması.
gaza basınca hissediyosun yaktığını. Bu arada avatarını da değiştirmişsin ERdi. O plis arabası hangi otobandaysa bilelim.