0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bazen de muayene de ilginç dümenler dönebiliyor.bir arkadaşımın aracını muayeneye götürmeden farlarını ayarlatıp götürmüştük muayene de farlar çok ayarsız adres verip şurada yaptırabilirsiniz dediler.Arkadan bi tur attık geldik yaptırdık dedik.Baktı tamam dedi.Yani anlaşma yapabiliyorlar aralarında. süper düşünmüşsünüz..
bende yardım çantası vardı alma komşudan tam set aldım problem çıkmadı
En kıl olduğum durumda bu.Her ne kadar ilk yardım setim var diye belirttiysenizde yangın tüpü,boyunluk gibi şeylere ihtiyacınız olabilir.Sonuçta o ilk yardım çantası ve yanındaki ekipmanlar araç içinde size muhakkak lazım olacak şeyler.Praktiker yapı markette sektörel anket yaptığımız dönemlerde insanlar trafik setini alıp muayeneye girip sonra getirip tekrar geri iade ediyorlardı.Praktiker'de koşulsuz geri alma sistemi olduğu için utanmadan geri getirip iade ediyorlardı. İlk yardım paketi şükür şimdiye kadar bana lazım olmadı,inşallah kimseyede lazım olmaz.Kardeşim ile K.Hamam'dan Ankara'ya dönerken önümüzdeki Doğan mıcırlı kısıma girince savruldu ve gidiş-geliş yolunun arasında ki şarampole yuvarlandı.Yaralıları çıkardık bütün malzemeleri onlara kullandık.Şükür bze değil ama bir başkasının işine yaradı.Dönüpte arkaya şöyle bir baktığımda içim huzur dolu.Ya o insanlara yardım edemeseydik.Vicdan azabından her halde delirirdim. TüvTürk'te 26 yolcu sayısı 26'ya kadar olan otoüslerde 2 kg'lık 2 adet yangın söndürücü yazıyor.Koltuğumun altında 1,bagajımda ise 2 tane olmak üzere 3 yangın söndürücüm var.Şehirler ve uluslararsı yolcu taşımacılığı yapan araçlarda her 10 koltuk için 1 boyun korsesi yazıyor.Bende ki 17 koltuk için 4 tane var.Ne olur ne olmaz...İşi sağlama alalım,bizlere emanet olan insanlara her şekilde sahip çıkmalıyız. Emre'nin dediği "git farlarını falanca yerden ayarlat öyle gel" olayı ise benim başıma gelmedi ama gariban,saf kişilikli arac sahiplerini bir yere gönderiyorlarmış."falanca yerden takografının şanzıman mührünü yaptırda gel".Bana diyemedikleri içinde malumunuz hatırlayacağınız gibi arkadaşlar "sıfır arabanın muayenesini yapmamıştılar".Sohbet bölümünde bir arkdaşımız "xenon farlarda far yıkama sistemi yoksa onaylamıyorlar" gibi yazmıştı.Sattığım A4 aracımın sisleride dahil olmak üzere tüm aydınlatmaları orjinal xenon'du ama far yıkaması da yoktu.Ne yani şimdi bu fabrikalı orjinalı xenon'lu arabanın muayenesini onaylamayacaklar mı?
insanları tanımadan bu tip yazılar yazmak bence yanlış kıl olmanıza hiçgerek yok ben sertifikalı ilk yardımcıyım
Aynı ildeyiz.Araçlar aynı sayılır.Bende film yok ve tüp simit depo değil.ve benimki manuel.Gitmeden önce farlarınıza 0 ayarı yaptırsaydınız hafif kusurda olmayabilir di.Artık eskisi gibi xenona takıntı olmuyor.ve bazen de muayene de ilginç dümenler dönebiliyor.bir arkadaşımın aracını muayeneye götürmeden farlarını ayarlatıp götürmüştük muayene de farlar çok ayarsız adres verip şurada yaptırabilirsiniz dediler.Arkadan bi tur attık geldik yaptırdık dedik.Baktı tamam dedi.Yani anlaşma yapabiliyorlar aralarında. Erken saatte randevusuz gitmenize rağmen erken çıkmışsınız diyebilirim.Şimdilik geçmiş olsun.