0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir litre benzin yirmi km çok iyi bir değer yanlışlık olmasın.
Dün izmitten istanbula otobandan yolculuk yaptım.Arabayı denemek için yüksek hızlarda seyahat ettim en düşük hızım 120 km idi geldikten sonra şehir içide yolculuk yaptım.Toplamda 324 km.deaynı pompadan 28 litre lpg aldı belki 100 km ve altında seyahat etseydim dahada az yakacaktı.Litre olarak 8,9 lt.yaktı yol bilgisayarı 8,3 gösteriyordu.fiyat olarak 17.9kuruş lpg tüketti.
18.6 çok iyi bir değermiş bu litremi kuruşmu.memur üsülü kullanışsa kuruş olma şansı çok fazla ..bugün lpg.yi fulledim 1'89 tl.ye düşmüş fiyatı uzun yolda on küsürlü değerlere düşermi acaba yakıt.Murat bence seninde tüp taktırma zamanın gelmiş bence,rahat rahat ucuz yollu gezerken arabanın tadını alıyorsun.
Murat speed limitör için nasıl bir buton kullanmıştın müsaait olduğumda bende yapmak istiyorum.
Bu düğme on off türü bir şey olmayacak değilmi duofonlu kapı otomatlarındaki gibi düğmede olabilir herhalde.
Aynen abi bu tipte olanlarda işini görür sadece bir kere tetiklesin yeter bastınmı kalıcı olmayacak. Bende bunlardan buldum ama montajını nasıl yaparım bilemedim. Birde bunlara lehim falan tutar mı nasıl tele bağlayabiliriz bunlara
Lehim tutarmı bilmiyorum denemek lazım,evdeki şarjlı lamba butonuda olur galiba bende var birtane boşta işe yaramayan kırmızı test butonlu
Test butonu dediğim tarzda bas bırak zil butonu gibiyse olur abi, basılacak takılı kalmayacak cinsten
Yok hocam zil butonu gibi olanlardan olacak
Bartın'da tüketim değerlerim 100 km.'de 11.5 litreye çıktı. Böyle giderse maaşı benzine yatırıcaz. 51 kuruşa tekabül ediyor