0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçenlerde bende E-5 de giderken Corsa kullanan bir davar milleti sıkıştır sıkıştra, zigzag çizerek gidiyor. Aradım 155 i ama açmadı kimse. Günlerden pazardı. Corsayı kullanan daha önce kafayı kırmış galiba boyunlukla ( Onun gibisine tasma yakışır) geziyordu ama kafa kalın olunca akıllanmıyorlar.
Bazende aradığımda örnek ışık ihlali şikayetinde bulunacağım.Kimi memur "kişi yapmadığına dair karşı dava açarsa şahit olurmusunuz" diye soruyor.Evet derseniz şikayeti kabul ediyor.hayır derseniz de kabul etmiyor.Kimiside bu soruyu sormuyor bile."Plakası,aracın marka modeli ve rengi" sorularını soruyorlar teşekkür deyip kapatıyorlar. Babam emniyet personeli.Bir gün yanındayken 155'in sorumlu müdürü geldi.155 personelinden bir bayan arabasını orta yere park edip gidiyormuş.Bıraktığı yer dar bir yolun sonunda ki manevra alanı.Buda ekip arabaları ve diğer araçların manevra yapmasına engel oluyor.Babam müdür ile sohbet ederken bayanın birazda agresif bir yapıya sahip olduğunu söyledi.Müdür "böyle agresif bir bayanın 155 gibi halka hizmet sunan birimde ne işi var.Halka'da agresif davranırsa olmaz.Buda polisin kötü imaj sahibi olmasına neden olur.Yerini değiştirelim o zaman" dedi.Benim ağzım açıkta şaşkın şaşkın müdüre baktım.Aslında olması gereken bu ama herkes bunun tam tersi bir tutum takındıkları için doğru olanı görünce şaşırıp kalıyoruz