Land Cruiser Prado için Fabrika Önerisi Bridgestone Dueller H/T
continental preminyum contact 2. Yağmur tutuşu çok iyi.Frenleme mesafesi de.
Arkadaşlar, 2011 corollalarda aracın üzerinde gelen dunlop lastikler 4 mevsimmi oluyor??
Sert yazlık lastik değilmi onlar eğer yanlış hatırlamıyorsam amcamın albea da kullandığı lastiklerdi memnundu ama biraz sert lastik 
aynen öyle

bizimki son haklarını kullanıyor kendileri 2003 yapımı
Bir sorum olacaktı yeni jant kapağı almayı düşünüyorum. Verdiğim linkte ki jant kapağını önerir misiniz? Emin olamadım...
http://www.filoonline.com/store/ProductDetails.aspx?productid=88163
Öncelikle foruma kendinizi tanıtmalı ve daha sonra profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmalısınız

bu şekilde kesinlikle yardım alamazsınız, ha bayansınız diye bağzı üyeler yardım edebilir hemen
Novo'ya Pazar günü 4 adet Yokohama kış lastiği aldım.Traktör lastiği gibi diş yapmış Japon kardeşlerim

Geçen yıl Crafter'a aldığım Kumho lastikler için "kötü,yaramaz lastik,sırt kısmında çabuk çatlamalar olur" dediler ama ikinci kışında bile hala canavar gibi...
Peugeot 206 için Petlas düşünüyorum.Yeni üretim Petlas için kalitesi yükselmiş dendi.Bu konuda fikir sahibi olan varmı.206'yı satma ihtimali olduğu için tanesi 110 TL'den Yokohama yerine 75 TL olan Petlas düşünüyorum.Bu konuda ki görüşlerinizi bekliyorum....
yazın marshall matrac tx hiç memnun değilim yolu tutmuyor hem kayıyor hemde patinaja kalıyor
kışın lassa snoways son derece memnunum buzda ve karda mükemmel performan sağlıyor ıslak yolda kuru yol gibi gidiyor
yazın marshall matrac tx hiç memnun değilim yolu tutmuyor hem kayıyor hemde patinaja kalıyor
kışın lassa snoways son derece memnunum buzda ve karda mükemmel performan sağlıyor ıslak yolda kuru yol gibi gidiyor
Marshall bende kullandım gereksiz bir lastik bir daha kullanmam tavsiyede etmem
bu konudaki ankette verilmiş olan, kullanılan lastik markası, kişi sayısı ve yüzde oranı olarak verilen lastiklerden, 4 mevsim olarak hangi lastik marka ve modelini önerirsiniz, (195/65/15 lastik ölçülerim)
Bridgestone 193 (24.3%)
Michelin 163 (20.5%)
Dunlop 53 (6.7%)
Lassa 52 (6.5%)
Yokohama 48 (6%)
Pirelli 36 (4.5%)
Continental 29 (3.7%)
Toyo 26 (3.3%)
arkadaşlar bugün 4 adet michelin energy saver aldım
arkadaşlar bugün 4 adet michelin energy saver aldım
hayırlı uğurlu olsun, ebatlar ne ? fiyat ne ?
metin bey 195/65/15 4 tanesi 540 TL, fatura almadım ama getirin garantisi biziz dediler ama yanlış yaptım gibi bir düşünce var içimde, sizce?
yazın dunlop, kışın goodyear ultragrip 7 +
mr2 de 205/40/17 ön- 245/35/17 arka goodyear f1
camry de 215/55/16 Adrenalin ve 215/55/16 Pirelli Snowsport 210 (kar)
levin 101 de 195/50/15 Adrenalin