Gönderen Konu: Tv Kanalları ve Programlar  (Okunma sayısı 2195 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
Ynt: Tv Kanalları ve Programlar
« Yanıtla #20 : Ağustos 18, 2009, 16:07:46 »
  Evet, bu gibi programlara katılan kişilerde iyi seçilmeli, ekranda aktarılanlar, sarfedilen sözlerde.
 Yine çok ilginç şekilde gerek bazı internet gazetelerinde, gerek kimi yazılı basında, gerek tv. kanallarında haber vs. verilirken ilgi (güya) çekmek için atılan başlıklar vs. ile konunun hiç bir alakası olmayabiliyor. Yalan haber ise zaten diz boyu. Bence yeterli sorumluluk gösterilmiyor ve bu programları yapanların gittiği yol yanlış.
 Bazıları haber vs. sunarken bile yüzlerinden güven hissini alamıyorum Zaten genelde de kendilerine yakın gruplarını destekler, diğer tarafları aşağılar nitelikte konuşuyorlar ve haberin önünde tavırlar takınıyorlar. İnşallah doğru yolu bulurlar.

Zaten yabancı casus olsa bence ancak bu kadar şey yapabilirdi bu milletin gerçek değerlerini hurafelere çevirip etkilerini azaltmaya çalışmak ile. Ama bilen, okuyan için gerçekten çok iğrenç yollar bunlar.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 18, 2009, 16:07:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 18, 2009, 16:09:44 »
turan bey bazı zihniyetler atatürkün çanakkale zaferinde fazla bir rolü olmadığı inanışı içindedirler.... atatürk sonradan o cepheye atandığı için bu başarıda rolü yoktur şeklinde bir bakış açısıyla yaklaşırlar olaya... ki konuyla ilgili kitaplar da mevcuttur... malesef...
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 18, 2009, 17:44:40 »
Şİmdi yapılan yayınlarla hatırladığım eski yayınlar arasında o kadar fark var ki. Eskiden çoluk çocuk oturup televizyon izlerdik ailelerimizle. Şİmdi herkez  birer dizi kahramanı özellikle de çakma Polat Alemdar doldu etraf.
Sizi bilmiyorum eve gittiğimde televizyon izlemem pek izlersem de. aşağıdaki programları izlerim
Ghostwhisperer, Chuck, Kapadokya düşleri, Yeni başladı bir de Aile saadeti. Haberleri zilemiyorum artık bütün haberler vahşet haberi oldu.
Cartoon network
Yumurcak tv
Maxi tv
Diğer kanallardaki çizgi filmler tabi. En azından hem stres alıyor. Hem de rahatsız edici sahneler yok.
Eskiden müzik kanallarını izlerdim şimdi ondan da soğuttular.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 18, 2009, 18:13:49 »
   Chuck vazgeçilmez dizilerimdendir Hazım.Accayip eğleniyorum o filmi seyrederken..
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 18, 2009, 18:24:15 »
son zamanlarda hortlayan aptal programları nerede olursa olsun kapattırırım, tv yi neredeyse haber için kullanmaya başladım,seyretmiyorum desem yeridir,alt yazılı dizileri önceden severdim ama göz bozulması oldukdan sonra keyif almamaya başladım...  ara arada belgesel ve haber dışında cnbc-tnt-e2 deki dizilere bakarım. bitti :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ağustos 18, 2009, 18:25:30 »
yabancı kannallardaki diziler hem oyunculuk hem senaryo hemde yönetmen kalitesi olarak çok ilerede .
supernatural favorim.
türkiyedeki en kaliteli dizi kurtlar vadisi'dir kim nederse desin.kaliteli olmasaydı bukadar uzun soluklu bir siyasi dizi olmazdı.bence olaylara sadece adam vuruluyor diye değil olayların nedenleri sonuçları ve birazda dizinin anlatmak istediğine bakılırsa dediklerim anlaşılır
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 18, 2009, 20:24:14 »
ceviz kabuğunu pek değil ama hulki cevizoğlu'nu severdim, inanılmaz sakin bir adamdı, uyuz uyuz davranır, ama soruları sağlam oturturdu,  hey gidi günler hey, artık handenin dediği gibi her şey imamla mollanın tekelinde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ağustos 18, 2009, 20:51:06 »
Evlenme programlarını, yemek programlarını, saçma sapan (afedersiniz kusmuklu,b.klu ya da insanları kolay paraya yönlendiren) yarışmaları, uçkur peşindeki et pazarı haline gelmiş  magazinleri ve tabi ki Hande Hn. ve Kemal Bey'in bahsettiği programları izleyeceğime oturup internetten haber okumayı tercih ediyorum. Son 1-2 yıldır (Avrupa Yakası hariç) ne dizi, ne tv izlemişliğim yok...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ZZE-112 den sonra makyajlı dizel...
« Yanıtla #28 : Ağustos 18, 2009, 21:03:56 »
Hulki Cevizoğlu nun programı halen devam ediyor. ART televizyonunda... ancak böyle her eve girmeyen televizyon kanallarında böyle programlar yapmak "gerçekleri göremeyenlerin" gerçekleri görmesinde pek bir etkisi olmuyor.. ki zaten böyle programları izleyenler genelde bunların bilincinde olan insanlar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ağustos 19, 2009, 10:34:59 »
   Hulki Cevizoğlu ve Fatih Altaylı gibi insanların artık reytingleri düşmüş durumda.Çok seyiredilen mevcut kanallarda işleri yok artık.Oysaki dobra dobra adam akıllı program yapıyorlar.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ağustos 19, 2009, 18:15:39 »
Ülkenin bu hale gelmesinin ve milletin bu kadar duyarsızlaşmasının birinci sorumlusu bu medyadır... Daha geçen hafta bir televizyon kanalını sildim kanal listesinden... Sebebi ise ekonominin iyi gittiğini, önümüzdeki dönemlerde canavar gibi olacağını öne süren yalaka habercilik anlayışı idi... Bu haberi dinleyen ülkemizin ekonomik olarak herhangi bir sorununun olmadığına inanır... Milletinden gerçekleri gizleyen medya patronlarına ...... biip!!!
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #31 : Ağustos 19, 2009, 19:23:06 »
  Sanırım kimi kesim ile halkın gerçekleri çok farklı. Bu yüzden halkın ne durumda olduğunu görmüyorlar.
 Medya ile kimi ticari ve siyasi grupların sürekli dirsek temasında olması bence çok sakıncalı. Çıkara göre toplumda istenen hava estirilmeye çalışılabilir! Medya halk için ve halk ile olmalı. Yani medya kesinlikle tam bağımsız olmalı, siyasetten de, ticareten de.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ağustos 19, 2009, 19:30:17 »
 Sanırım kimi kesim ile halkın gerçekleri çok farklı. Bu yüzden halkın ne durumda olduğunu görmüyorlar.
 Medya ile kimi ticari ve siyasi grupların sürekli dirsek temasında olması bence çok sakıncalı. Çıkara göre toplumda istenen hava estirilmeye çalışılabilir! Medya halk için ve halk ile olmalı. Yani medya kesinlikle tam bağımsız olmalı, siyasetten de, ticareten de.
:alkis: :alkis: :alkis:
+ kendi ekonomik, siyasi çıkarları için halkı yönlenDirip krize ya Da aşırı harcamalara sebep olmamalı ;) Mesela severek izleDiğimiz, ailenizin kanalı gibi :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ağustos 22, 2009, 23:04:35 »
Gerçek, yanlışa ne kadar uzaksa, muteber basın da(!) bu ülkenin değerlerine o kadar uzaktır. Öyleki muteber basın (!) müslümanlar söz konusu olduğunda “mazlum” yerine “zalim”in, “şehit” yerine “katil”in hakkını müdafaa eder!..PEKİ YA NEDEN ?..
..bence günümüz görsel ve yazılı basını çok iyi anlatan bir cümle.konuyla alakalı olduğunu düşünüp paylaşmak istedim (alıntıdır)...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #34 : Ağustos 22, 2009, 23:32:35 »
 Sporu kesinlikle çok sevmeme rağmen özellikle hafta sonları sadece futbol ligi yorumlarının ve o kadar uzun uzaya, tekrar tekrar verilmesini anlamıyorum. Demek çok önemli birşey.
 Bazen teyzeme (80 Yaşında) gittiğimde bana şöyle der;  ne kadar ayıp bak görüyormusun, televizyonda gerek programlarda, gerek reklamlarda özendire özendire yiyecekleri gösteriyorlar. Hasta olan var, çocuk var, alamayan var. Ayıp değil mi der. Bence her yönden çok da haklı.
hakan bey size yerden göğe kadar hak veriyorum,memleket elden gitse futbol kadar tartışmazlar wallahi.ben o günlerde tv yi kapatıyorum rahatlıyorum tavsiye ederim...
bu yemek programı konusundada show tv kafayı yemiş zaten bizene sizin yaptığınız hatta zıkkımlandığınız yemeklerden.
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 57500
  • Model Yılı: '17
  • 3 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Ağustos 24, 2009, 00:42:46 »
Arkadaşlar sanırım en baba program  trt 1'de (yani yeni fgrt 1 oldu malumunuz).Ezberbozan diye bir program var.Konuşan adamları tanımıyorum ve seyretmiyorum.Ama programı adı süper.Gerçektende TÜRKİYE'nin ezberini bozdular.Çomak sokmadıkları kurcalamadıkları hiçbirşey kalmadı ülkede.Bugün Kıbrıs'ta ve şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış kutsal vatan toprağının bir kısmı üzerinde oyunlar oynanıyor.Ve malum kanallar bu projeye çılgınca destek oluyorlar.Anlamak mümkün değil.Allah sonumuzu hayır etsin.Çanakkale savaşında askerimizin dediği gibi'Uyan Ey TÜRK'diyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #36 : Ağustos 24, 2009, 07:48:00 »
  Zaten her aklına birşey geleni, her marjinal beyanda bulunanı Tv lerde çıkarıyorlar ve adına Demokrasi diyorlar. Unutuyorlar ki Demokrasi Halkçılık, Milliyetçilik, Laiklik, Cumhuriyetçilik, Devletçilik, İnkilapçılık ilkelerinin korunmasını ve yaşatılmasını gerektirir. Demokrasi sadece seçim zamanlarında geçerli değildir. Yoksa onun adı zaten Demokrasi olmaz ancak ve ancak;

Demo Krasi olur. (Krasi - iktidar, egemenlik) !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ağustos 24, 2009, 12:45:23 »
ben artık foxta boks izliyorum -_-

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 987 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Ağustos 24, 2009, 13:05:24 »
ben de foxta Smackdown izliyorum, tavsiye ederim Kemal amca, boksun bir gömlek üstü :D
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler