0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sinan Corollayı satmasaydım bende 195/60/15'i 205/55/15 olarak değiştirmeyi planlıyordum.Ama kısmet olmadı.Lastiklerinin durumunu 30 bin km gibi bir zamanda kendini belli etmeye başlar.O zamana da kim öle kim kala Benim her zaman söylediğim bir söz vardır Sinan."ayağına ayakkabıyı,arabana lastiğin en iyisini alacaksın" derim.Çünkü ayakkabı lastikler taşıyıcı görevi üstlendikleri için en iyi performansı vermeleri ve taşıdıklarını yormamalıdırlar.
senin için bi photoshop çalışması yaptım umarım beğenirsin sana tavsiye edeceğim jantları koydum
abi sana tavsiye ettiğim jantlar hem çok kaliteli hem çok pahalı BBS RS o yüzden buna benzer replikalar var onlardan alabilirsin. .
Lastiklere gelince, su kanallarınının görüntüsü hoş tabikide ama bu tarz desenler yeni lastiklerde pek kullanılmıyor artık düzgün aşınma olmadığı için. Bi ara meşhur Goodyear F1 Eagle lar vardı sonrasında bunların GSD3 diye asimetreik desenleri cıktı onlar F1 den daha iyi yol tutuyordu her manada. Evet ıslak performasnı iyi olabilir ama desenden önce hamur kalitesi nasıl onu incelemek lazım. Fiyatına göre makul bir lastik suana kadar 1 arkdaşım kullandı bunlardan açıkcası pek memnun değildi. bizim Mesutta bunlardan kullandı oda memnundu beklenti meselesi tabiki