Gönderen Konu: tesisatı bağlattım  (Okunma sayısı 2008 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
tesisatı bağlattım
« : Ağustos 16, 2009, 15:28:12 »
selam  arkadaşlar;
tesisatı dün bağlattım ama hiç içime sinmedi yapılan iş olarak.parçaları istanbul bahçelievlerde sed elektronik diye biyerden aldım,yetkili kişi beni zeytinburnundaki montaj yaptıkları bölüme gönderdi,adam saat 16.00 dan 22.30 a kadar uğraştı zor bağladı teisatı.eve geldiğimde teyp ayarlarından balance bölümünden sesi sağa aldığımda sadece arka bass kabininden ses geliyodu,sola aldığımda da sağdan geliyodu sadece ses,0dayken ise her 2 taraftan geliyordu,birde cızırtı vardı hafif tizlerden geliyordu sanki,bugün sabah montaj yapan adama bidaa götrdüm arabayı adam uğraştı bişeler yaptı o balance sağ sol işini düzeltti ama cızırtı hafifde olsa var,birde ayriyeten arabayı çalıştırıp marşa bastığım zaman cızzz diye bi ses geliyo onu söyledim düzeltmeye çalıştı ama düzeltemedi,bana da düzelttim dedi :hoş: adamın işinden hiç bişe anlamadım sinirlendim eve geldim bende :D ,ayrıca arkada basstan dün yaptığında çok kuveetli bass geliyodu sesi sona aldığımda ,bugün arabayı götürdükten sonra şimdi sona alıyorum yine sesi bass ın seviyesini de sona alıyorum ama bass çok az titriyo sanki hiç tesisat yokmuş gibi.asıl parçaları aldığım adam da bugün dükkanını açmıyor pazar diye sizce ne yapmam lazım arkadaşlar çok kötü moralim bozuldu.bu arada aldığım ürünler for-x in 2000w gücünde bi amfisi,30 cm crunch marka bass,bu bass için normal standart kabinlerden bi tane,sadece önlere for-x mid takımı,arka kapılarda orjinal hoparlörlerini bıraktım,bütün bu parçalar birde kablo montaj dahil 820 tl ye mal oldu.

Toyota Club Türkiye

tesisatı bağlattım
« : Ağustos 16, 2009, 15:28:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: tesisatı bağlattım
« Yanıtla #1 : Ağustos 20, 2009, 17:10:53 »
  Hayırlı ve geçmiş olsun. Bence işin peşini bırakma ve tesisatı düzgün bir şekilde bağşamalarını sağla. Gerekirse hepsini geri ver. Bence sorun bağlantılardadır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 20, 2009, 17:15:01 »
820 tl vermişsin, o paraya göre  ses alman lazım, bence işin peşini bırakma...
97 COROLLA GLİ :carwash: 1.6115 HP 2014 ASTRA HB1.6 CDTI 136 hp ASTRA SEDAN :carwash:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #3 : Ağustos 20, 2009, 23:47:05 »
yav arkadaşlar şimdi ses güzel çıkıyorda,bu seferde klimayı açtığım zaman cız diye bi ses çıkıyo sürekli ne sesidir ya,birde arabayı çalıştırıyorken gaz verince o sese bnzer bi ses çıkıyo.şase yapmıştır dedi bi tanıdık,önmli bi problem midir,nasıl halledebiliriz onu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 28, 2009, 17:02:26 »
büyük ihtimalle arabada şase var. yaptırdın kişiye bi göster

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Aralık 28, 2009, 17:17:21 »
sorunu halledeli çok oldu kardeş , konyu yazın açmıştım , yinede sağol :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 28, 2009, 17:23:51 »
Çözüme nasıl ulaştığını yazki senden sonra aynı sorunlarla karşılaşanlar bakınca bişeyler anlasınlar, iyi olmaz mı ?
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #7 : Aralık 28, 2009, 17:42:05 »
ya ben tekrardan düzeltmeye gittiğimde tesisatı , adam benim amfimi yaktı , bide bassımı patlattı düzelteyim derken , sonra bir hafta bekledim yeni bassla amfi verdiler bana ,onları bidaa monte ettirmeye gittim adam normal bağladı bişeler yaptı ses balance ayraından yine sağa alıyoken sadece basstan sola alıyoken sadece ön haporlörlerden ses gelio ama 0 dayken heryerden ses gelio basstanda gelio , bunun nedeni de arabanın orjinal teybini kullanmammış , cızırtı sorunuda bu montajdan sonra daha olmadı , nasıl düzelttiğini ben bilmiyorum adam kablolardan bişeler yaptı halletti , cızırtı sesi çıkmıyo işte artık :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 28, 2009, 17:46:48 »
ya ben tekrardan düzeltmeye gittiğimde tesisatı , adam benim amfimi yaktı , bide bassımı patlattı düzelteyim derken , sonra bir hafta bekledim yeni bassla amfi verdiler bana ,onları bidaa monte ettirmeye gittim adam normal bağladı bişeler yaptı ses balance ayraından yine sağa alıyoken sadece basstan sola alıyoken sadece ön haporlörlerden ses gelio ama 0 dayken heryerden ses gelio basstanda gelio , bunun nedeni de arabanın orjinal teybini kullanmammış , cızırtı sorunuda bu montajdan sonra daha olmadı , nasıl düzelttiğini ben bilmiyorum adam kablolardan bişeler yaptı halletti , cızırtı sesi çıkmıyo işte artık :)

3 kuruşluk iş yapıp verem ettiler desene, neyse sorunun düzelmiş en azından.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #9 : Aralık 28, 2009, 18:02:11 »
hiç sorma abi ya , paramızla rezil olduk , ben zaten arabaya ne yaptırsam mutlaka bi sorunla karşılaşıyorum , şu ana kadar sorunsuz bişe yapamadım araca , hepsi zor oldu ama oldu :D daha ürünü alalı 3 gün olmuş adam bide yeni bassla amfiyi vermiyodu , bir hafta sora garantiden çıkmazsa vericem dedi ve garantiden gelemedi bozulan ürünler 1 hafta içinde , sözünde durup yenilerini vermek zorunda kaldı , bozan sizsiniz bide ben bozmuşum gibi sanki garantiye götürüp düzelmesini bekliyeceksin dediler , sora dağıttım ortalığı ama , bi büyük abimle gidip tartıştık baya verdiler yenilerini , ama bass ı sıfır verdi , amfiyi kendi dükkanında kullandıı vardı bi tane onu verdi , 0 gibi duruyo ama çok az kullanmış.