0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçmiş olsun ferdi abi.bu gün ikitellide yeni açılan 212 diye bi fuar tipi yere gittik kapalı otoparktan çıkarken biraz dik bi yokuş vardı ve araba baya yüklüydü.babam kullanıyordu.yokuşu çıkarken stop etti araba.sonra babm yanlışlıkla 3. vitese taktı arabayı birden 7.000 devre çıkardı bütün yokuşu bu şekilde aldı düze çıktığımızda arabada acayip bi balata kokosu doldu hemen durduk kaputu açtık bir şey yoktu.babamda hatasını anladı.yağını yeni fullemiştim ve bir gün önce bakmıştım yağına fakat eve geldiğimiz gibi hemen motora baktım yağı bitmişti.acaba nedenini biliyormusunuz.ama yokuşu çıkarken dedim kesin motoru ele alıcaz.üfff çok canım sıktı bu iş.
valla ben çok sıcaklarda bi yere çıkmıyorum çünkü çok çabuk ısınmasından şikayetçiyim yani
abartama eyüp abi
debriyaj balatasından gelir o koku hiç sorun yok merak etme..yağ meselesi sizin kasa(ilk vvt-i) yağ yakar ama bilmiyorum neden o kadar bitmiş yağ..abi o güzel bir şey hemen ısınır ondan sonra asla oynamaz, değerini bil len arabanın
oglum biliyozda korkuyom yani köşeyi dönmeden zırtt ortada
Bu zamana kadar yolda kalmış bir tane 101 gördüm bir tanede yaris başka hiç görmedim. Ama diğer markalardan bolca gördüm.
güzel bişey işte abi hemen açarsın kaloriferi ısınıverirsin, ne bileyim hemen ısındı diye az yakar vs..hemen ısınması süper bir şey, önemli olan orda kalması ben de bir tane ae101 gördüm, durdum hemen hayırdır abi dedim, benzini bitmiş
Ramazan, bence aracın motor yağ ve radyatör suyunu, sistemini (devirdaim pompası vs.) bir kontrol et. Seviyeler tam mı ve herhangi bir sorun var mı?
Hatta kimi lkse segment araçlarda servis lambası mevcut ancak kullanıcı bunun anlamını bilmeyebiliyor.