Bekle ben bir şu gripten kurtulayım bak nerelere atıyorum kendimi...O zaman kapışacağız
Bende hastayım on gündür, geçen hafta serum çakıp ayağa kaldırdılar, bu haftayıda boş geçicem ondan sonra görüşürüz
son resimde ne ördek avı yapılır beeeee.
sazlıkların arasına çömelecen.....
Avcıların yerleri vardı zaten, sığınak gibi...
Hocam, ara sıra da evde otur dinlen ya Sondan ikinci resim (yol manzarası) müthiş çıkmış.
Çok güzel yerler ve resimler
Ah bir de yollar güzel olsa...
Hocam gezdiğin gördüğün senin olsun da, şu makinayı hiç anlatmıyosun. Sık sık 4 çekere geçiyor olması lazım bu yollarda. Geçmesi ne kadar sürüyor? Öz tekerler bir iki saniye patinaj yaptıktan sonra mı geçiyor, yoksa hissedilmeyecek kadar çabuk mu?
Araba sürekli dörtçeker gibi davranıyor, sanırım sürekli dörtçeker, geçiş falan hissedilmiyor. Şanzıman otomatik CVT, o ayarlıyor sanırım bazı şeyleri, çok dik bir yerde takılınca falan gaza asılsanızda yavaş yavaş patinaja bırakmadan kalkış yapıyor, hızlı giderken çamura falan girince araba dört çeker gibi kayıyor. Çok iyi bir offroad aracı olduğu tabiki söylenemez, daha önce kullandıklarımla kıyaslayınca en basiti hatta. Ancak sorunsuz, şehir içinde de rahatca kullanılabilecek, ekonomik ve hiç masraf açmamasıyla sağlam ön takımıyla mantıklı bir araba. Mantıklı ve sorunsuz olarak bunu yerine düşüneceğim araba RAV4 olur, ama bunada çok alıştım, artık 205 i satarsam yerine tek kapı bir RAV4 alırım herhalde eskilerden düz vites, arazide gazlamak keyifli olur onunla, 2 litre zaten küçücükde araba.