Gönderen Konu: Oğuz Kağan'ın Türklük Duası  (Okunma sayısı 2757 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
Oğuz Kağan'ın Türklük Duası
« : Ağustos 16, 2009, 09:28:35 »
siz aşağıdaki yazıyı okumaya başlamadan önce, oluşabilecek polemikleri şimdiden durdurmak açısından; Türk, Laz, Çerkez, Kürt vs. gibi konularla aşağıdaki yazıyı ilişkilendirmeyin lütfen: bizim kültürümüze sahip olan, bu ülkenin kimliğini taşıyan herkes bu ülkenin vatandaşıdır ve Türk'tür.

ULU TANRI !.
GÜZEL TANRI !.
GÖK TANRI !.
Sen Türk'ü Türk yurtlarını koru !..
Düşman şerrinden sakla ! TÜRK'ü yiğitlikte daim et ! TÜRK'ü erlik davasıyla yaşat ! TÜRK'ü gerçekçi yap ! TÜRK'ün gönlüne herşeyden önce, hatta kursağına ekmek koymadan evvel TÜRK'lük sevgisini koy ! TÜRK'ü ideal ile yaşat ve ideali hakikat yapmaya çalışsınlar ! Törelerini canları gibi saklat ! TÜRK'e zevk ve rahat verme ! Bilakis zahmete alıştır ! Zahmetle yürekleri, bedenleri demir olsun ! Bu sayede onlara yüksek çalışma kudreti verirsin ! TÜRK'ü faal, cevval edersin. TÜRK'e değişmez bir seciye ver ! Zamanla seciyesi değişmesin, sade tekemmülle tadilat görsün !

ULU TANRI !.

Milli kuvvet, namus, ahlak, azim , sebat, ideal, TÜRKÇÜLÜK ruhu, yurtseverlik, ilim, sanat teşkilatı, intizam, beden kuvveti ve zenginlik ile hasıl olduğundan; TÜRK'e bunları ver ! TÜRK'ten hırsız, namuzsuz türerse hemen kahret ! TÜRK'e benlik, hem de yüksek bir benlik ver ! TÜRK nefsine itimat sahibi olsun ! TÜRK'ü muhakemeli, ciddi adam olarak yarat ! Hissiyatına kapılıp, öfke ile ayaklanmasın ! Birden barut gibi parlamasın ! Daima soğuk kanlı olsun ! TÜRK'ü her milletten cesur yarat ! Öç almayı TÜRK asla unutmasın !

ULU TANRI !.
Namuzsuz bir tek TÜRK yaratacağına, dünyayı yık daha iyi ! Ne kadar korkak TÜRK varsa hepsini helak et ! TÜRK herşeyi mukayese etsin ! Yalnız akıl ve mantık denen şeylere bırakma onu ! Sabırlı, derde dayanıklı olsun ! İradesi çelik gibi olsun ! Dönek TÜRK yaratma ! TÜRK'leri maymun iştahlı yapma ! TÜRK daima ihtiyatla adım atsın ! Kimsenin tatlı diline inanmasın ! Kimseye emniyet olmasın ! Çalışma zekâdan üstün bir kıymet olduğundan, TANRI, sen TÜRK'ü çalışkan et ! TÜRK'ün ömrü çalışma ile geçsin ! Ona daima çalışma aşkı ver ! Hele elbirliği ile çalışmayı alet etsin ! Tembel TÜRK'ü hemen öldür !

TÜRK'e her milletinkinden üstün zeka ver! Zeka ve çalışma; ikisi bir arada olunca TÜRK'ün önünde durulmaz! Milli büyüklüğün tek şartı yüksek ideal, buna alışmak için de yüksek ahlak, fedakarlık ve sebat lazım olduğundan TÜRK'leri ahlaklı, sebatlı ve fedai kıl! TANRI, TÜRK'leri sen kendi elinle birleştir ve herşeyden evvel ruhları birleşsin! Onları tek bir kafa gibi birleştirici kültür sahibi et! TÜRK'ü töresine sadık kıl, Tanrı! TÜRK budunu: Biliniz ki atalar töresi asırların tecrübesi ile husule gelmiş büyük bir hikmettir. Tanrı beni töreye dokunmaktan ve dokundurmaktan sakladı ve saklasın!

ULU TANRI !.
Türk milletini lafçı değil, elinden iş gelir insanlar et ! Bir şey söylemek vazife yapmak değildir. Onu fiilen yapmak ve yaptırmanın vazife olduğunu beyinlere sok !

GÜZEL TANRI !.

Sana hepsinden çok yalvardığım şudur : TÜRK'ü dalkavukluktan kurtar ! Dalkavukluk ve emsali vasıtalara zengin olmaktan koru ! TÜRK'e kötü para hırsı verme ! Dalkavukları yok et !

AMAN TANRI !.
TÜRK aile, töre ve disiplinini her şeyden evvel koru! TÜRK toprağında hürler yaşasın. Adaletten başka bir şey hüküm sürmesin! Sen TÜRK'e tabii şeylere tabiata karşı sevgi ver! TÜRK yurdunda yoksulluk o kadar azalsın ki fakirlik suç sayılsın!

Acunu ( Dünyayı ) Yaratan Yüce Tanrı !.
TÜRK'e insaniyetten evvel TÜRK milletini düşündür. İnsanların insaniyet dedikleri şey, göz boyamak için icat edilmiş bir boyadır. İnsaniyet maskesi taşıyan öyle milletler vardır ki maskelerinin altında canavarlar yaşar. İnsaniyeti gören olmadı. TANRI, TÜRK'e sağlam, sürekli irade ver! Güçlüklerde, sabrını, tahammülünü aynı zamanda gayretini arttır! Ona esas seciye olarak vazife muhabbeti ve mesuliyet duygusu ver! Mesuliyeti TÜRK yurdundan eksik etme! En büyük kuvvetinTÜRKLÜK aşkı olduğunu TÜRK'e öğret!

TANRI !.

TÜRKÇE konuşulan, TÜRK'e yurtluk etmiş olan yerleri kıyamete kadar TÜRK'ün hükmü altında bırak !

YÜCE ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN !..
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Toyota Club Türkiye

« : Ağustos 16, 2009, 09:28:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Oğuz Kağan'ın Türklük Duası
« Yanıtla #1 : Ağustos 16, 2009, 09:30:42 »
Bu ise sesli olarak dinlemek isteyenler için link

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 16, 2009, 12:09:03 »
:alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #3 : Ağustos 16, 2009, 14:25:43 »
çok güzel eline saglık hemşerim.hayatta gurur duydugum iki şey biri TÜRK olmam digeride erkek olmamdır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 16, 2009, 15:18:44 »
  Günümüze ne kadar da uyuyor malesef. Bu bir erdemdir ve bence bu erdemden yoksun çok kişi var günümüzde.
 Eline sağlık Mehmet.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 16, 2009, 17:37:47 »
:alkis:

ne kadar güzel bir dua değil mi

çok güzel eline saglık hemşerim.hayatta gurur duydugum iki şey biri TÜRK olmam digeride erkek olmamdır

beğenmene sevindim hemşerim.

Günümüze ne kadar da uyuyor malesef. Bu bir erdemdir ve bence bu erdemden yoksun çok kişi var günümüzde.
 Eline sağlık Mehmet.

teşekkürler hakan abi.

aslında bunu olması gereken diye değerlendirirsek, erdem bunun bir üst basamağı olacaktır. ve hepimiz olması gerekeni bazılarımızda erdem diye tabir edebileceğimiz şeyleri yaparsa gelecek nesiller bir önceki kuşaktan çok daha ileri gidecektir. işte o zaman herşey gittikçe daha da güzel olacaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 16, 2009, 23:35:09 »
Teşekkürler Mehmet hocam, klavyene sağlık.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #7 : Ağustos 17, 2009, 14:24:32 »
Paylaşım için teşekkürler....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ağustos 17, 2009, 14:43:52 »
tek bir millet değil bir çok halktan oluşan ulusal bir devletiz.ve budevlet temellei sayesinde kesinlikle ayrımcılığa ve hoşgörüsüzlüğe yer vermemesi nedeni ile sonsuza dek payidar olacaktır.geçmişten sadece ders almalıyız geçimişi bugüne getirmenin bir mantığı yoktur.geçmiş bitmiştir fakat bugün yeni başlıyor
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #9 : Ağustos 17, 2009, 16:18:02 »
  Kusura bakma Atakan, yazdıklarında doğruluk payı olan noktalar olmasının yanında sana her noktada katılamıyorum. İstersen bunları tek tek aktarabilirimde ama emin ol verdiğin bilgilerin içinde bir çok yanlışlık var. Senden ricam bunları yazarken kaynak belirtmen ve ispat sunman olacaktır. Düzeltme yapmanı, gerekirse silmeni ya da bilimsel kaynak belirtmeni
rica edeceğim senden. Çünkü Bilim ve Paylaşım bunu gerektirir. Umarım anlayışla karşılarsın.
 Daha iyi fikir edinmen için şunu söyleyebilirim; Türkler Orta Asyadan Anadoluya Kavimler Göçü döneminde geldiğinde (yeni bulunan deliller çok daha önce Türklerin Anadoluda bulunduğunu gösteriyor),(Bak: Hititler, Truvalılar vs.)  Anadoluda yaşayan kabilelerin hepsi gerçek anlamda Barbar kabilelerdi ve bunlarında kanıtları mevcut. Türkler gittikleri yerlere medeniyet götürmüştü. Zaten öyle olmasa idi şu an Türk topraklarında yaşayan tüm etnik kökene sahip vatandaşlar çoktan asimile olmuştu, yanlışmıyım? Benim merak ettiğim, acaba o farklı etnik kökene sahip vatandaşalrın içinde Türkler yaşasaydı onlar Türklere nasıl bakardı (Bak; Doğu Çin, Kuzey Irak vs.).
 1915 olaylarına ise hiç değinme, çünkü o kunuda hiç birşey bilmediğin çok belli oluyor ve emin ol ki o kunuda yorum yapması gerekenler de bazı ülkelerin siyasi organalrı değildir, tarihçiler ve o dönemi yaşamış o bölge halkıdır, hiç o halktan yaşananaları dinledin mi? Peki şu anda Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan Ermeni asıllı vatandaşlarımızın sayısını biliyormusun? Peki bunlar ibadetlerini vs. yapabiliyorlar mı? Eğer sen haklı isen cevapların ''0'' ve ''Hayır'' olması lazım.
 Sana son bir araştırma konusu; ''Türk'' kelimesinin anlamını öğrenmeye çalış. Ben biliyorum ve bu yüzden
 Ne Mutlum Türküm Diyene.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 17, 2009, 16:30:40 »
düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim hakan abi fakat benim yazdıklarımın tamamı ile arkasında duruyorum.biz zulüm yapmamış olabiliriz fakat ülkelerin egemenlik haklarını ellerinden almışız zaten bu yüzden osmanlı dağılırken kimse devlet kuranların sözde nedenlerine bir şey diyemiyordu.biz nekadar iyi dahi baksak bu ırklara isimlerini almışız.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #11 : Ağustos 17, 2009, 16:52:18 »
  :) Fakat bir çok yere Türkler girdiğinde oranın yerli halkı Türkler geldi diye seviniyormuş. Türkler gittikleri yerlere medeniyet, hoşgörü yaymış, hiç bir halka dokunmamış. Türklerin yendikleri sadece ordularmış. Oysa halka karşı, Türkler güçlü olmalarına rağmen hiç bir zulüm yapmamışlar, oysaki Türkler hep zulme uğramış. Ayrıca Türkler çok büyük bir soy ağacına sahiptir ve içlerinde çok değişik ırk özellikleri sergileyenler de mevcuttur. Emin ol savaçı Türkler de vardı, Tarımcı Türklerde, Yörüklerde. Tarih de Türkler'in Kadına verdiği değeri hiç kimse vermemiştir gerçek İslamiyet dışında.
 Ayrıca Sibirya, Hazar gibi bölgelere isimlerini veren yine Türklerdir. Türkçe de çok eski ve geniş bir dildir.
 Diğer yandan Melüncanları da araştırmanı öneririm.
 Osmanlı nın sözde nedenlere birşey diyememesinin sebebi o sıralar Hasta olması idi emin ol, yoksa sözde nedenler değildi. Tüm bunların dışında Ulusal Kimlik Bilinci 1789 Fransız İhtilali ile başlar. Fransız ihtilalinde çevresindeki tüm güçler o iç karışıklıkta Fransadan nasıl faydalanırız düşüncesinde iken Fransaya tek yardım eden Türkler olmuştur. Bir ibret.
 Diğer yandan Osmanlı da ne zaman ki Türklerin ülke idaresindeki rolü azalmış o zaman Osmanlı hastalanmaya başlamıştır. Bu da tarihsel süreçte bir kanıttır.
 Tüm bunların yanında kesinlikle kafatascılığa karşıyımdır, dünya benim görüşüme göre insanlar içindir. Tabiki de biribirine saygı duyan, dürüst, paylaşımcı. Elbetkide aynı erdemlere sahip her milletten insan olabilir ancak siyasi oyunlara gelmiş ve gelen topluluklarda mevcuttur. Örneğin Osmanlı'da Ermeniler Millet-i Sadıka olarak bilinirdi. Daha önce de söylediğim gibi sakın 1915 olaylarını buna karıştırma, çünkü bunları yaşayanalrdan direk dinlediğim şeyler mevcut ve emin ol bunu kim dinlese olayı tüm açıklığı ile anlar. Buna siyaset bulaştıranlara da öfkelenir. bu yüzden 1915 olayları için söylenen komik ve maksatlı şeyler bu konuda gerçek bilgi sahibi olan herkesi sinirlendirir emin ol. Kimsenin hakkını yemek güzel ve hoş birşey değil. Bu durum biraz sudaki zeytinyağı hikayesine benziyor.
 Bu arada çok değişik kökenlerden ve milletten arkadaşlarım da mevcuttur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ağustos 17, 2009, 17:13:16 »
benim demek istediğim osmanlı hernekadar bir çok yeri hoşgörü ile alsada sonrasında bir çok hoşgörüsüzlük oluşturçbuna kimse olmamaışltır diyemez.belki devlet sistemi doğru olabilir fakat halkı eğitme sistemleri tamami ile yanlıştı.eğer osmanlı evrimini geçirmiş ve zamane şartlarına uymuş olsayd şuan hala ayakta idi.yardım ettiği fransa evrimini geçirdiği için şuan hala ayakta ve fransadaki kalkınma türkiyede bile yok.osmanlının evrim geçirmemesi zamana uymaması içinde bir çok olayın gelişmesine neden oluştur.girdiği sapa yoldan çıkamamış modern ordulara modern devletlere teslim olmuştur.ve hatta bu devletler arasında zamanında yardım ettiğikleri bile vardır.osmanlı köhneleşmiş eskimiş ve mantıksızlaşmış devlet biçimi yüzünden yok olmuştur.fakat musatafa kemal yeni kurduğu devlettte bunu engellemek için inkilapçılık ilkesini edinmiş ve köhneleşmekten tamami ile kaçınmışıtr.burada bizlere düşen kesinlikle eski unutmamak yenilikçi idalist gerçekçi ve inkilapçı bir yolu seçmektir.ve bu yolda bu özneler üzerinden bize kurulan tuzaklara ayrımcılıklara geri kafalılıklara kanmamaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ağustos 17, 2009, 17:17:12 »
atakan paylaşımın için teşekkürler ancak ben de hakan abi gibi düşünüyorum. sana bu noktada iki farklı örnek daha verebilirim. anadoluda bilinen ilk milletlerden olan sümerler ve etiler de Türk'tür. Atatürk'ün talimatıyla açılan (isim babasıda ayrıca bitzat kendisidir) etibank ve sümerbank birer bunun en önemli örneklerinden biridir. (hepimizin de bildiği gibi Türkçülük ve güzel Türkçenin fikir babasıda Atatürk'tür). Evet haklısın her kültür birbiri ile etkileşim içindedir ancak Türk kültürü baskın durumdadır bizim birlikte yaşadığımız milletlerden aldıklarımız genellikle bilim ve teknoloji alanında bunları daha da geliştirme üzerine kuruludur. Özgürlük noktasında da kısmi olarak haklısın ancak bir kişinin özgürlüğü başkasının özgürlüğünü kısıtladığı yerde biter. şu anda bize dikte edilmeye çalışılan adı özgürlük adı demokrasi olan şey bence Oğuz Kağan'ın acunu yaratan ulu tanrı diye başlayan paraftafında anlatılan göz boyama. yani bir terörist bir askeri bir polisi bir vatandaşı öldürürken insan hakları konusunda birşey demeyen şerefsizler bir terörist öldürüldüğü zaman insan hakları nerede diye ortalığı ayağa kaldırıyor.

bu tarzdaki (senin eklediğin yazıdaki gibi) konularda biraz daha titiz davranmak gerekiyor. yani bunu söyleyen kim ve amacı ne sorusunun irdelenmesi gerekiyor. benim yazımın en üstüne bakarsan ben zaten bu noktada yanlış anlaşılmasın diye bir not eklemiştim. eminim sen de bizler gibi düşünüyorsun, ancak eklediğin yazıyı belki tam olarak anlamadın, çünkü görünürde birliktelik mesajı verse bile her bir grubu tek tek ayırıyor. işte benim konunun başlagıcında bahsettiğim olabilecek polemikler bu tarzda yazılar nedeniyle oluşabilecek durumlardı.

yenide yazın için teşekkürler, lütfen bir daha oku ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın, saygılarımla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ağustos 17, 2009, 17:25:03 »
benim yazıyı paylaşmamdaki amacım bu coğrafyada tek olmadığımızı bir çok milletten oluştuğumuzu ve bu milletlerin unutlmamsı gerektiği idi.zaten yazının türü bir bakış açısından olyları anlattığı için gruplara ayırmamak elde değil.benim şuan açıklamak istediğim her nekeadar bu corafyada payidar olsakda riskli bir konumda bulunduğumuzdur.bu riskli konum nedeni ile kim suçlarsak suçlayalım gerçek nedenleri ile ve olayın sebebi ile suçlayalım.en ufak bir örnek abdullah öcalan şuan terörist olarak yargılandığı için pkk başı olarak görünüyor.ve bu gerçekler acıdır cahil halkımızı pkk'sempatizanı yapıyor.fakat apoyu terörist olarak değilde katliamcı,tecavüzcü,bebek katili,bölücü ve halk düşmanı olarak yargılasaydık şuan apo tam anlamı ile herkez için suçlu olacaktı.bu suçlamalarında tamami ile delilleri bulunduğu için kimsede pkk militanize bir örgüt sanmayacaktı terörist grubu olduğunu anlayacaktı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ağustos 17, 2009, 17:25:23 »
ayrıca osmanlı durmuyla ilgili bir yorumum daha olacak. bence Osmanlı zamana ayak uydurduğu (yozlaşmış değerleri modern dünya diye tanıtanlara eyvallah dediği için) için çöktü. eğerki son dönemlerde de Fatih gibi, Yavuz gibi, Kanuni gibi (her birisinin yolu farklıyda ama amaç aynıydı) liderlerimiz olsaydı, Osmanlı şu anda dünyanın tek hakimi olurdu. bundan kastım toprak olarak değil, kültür olarak, mükemmellik olarak, örnek devlet olarak, eğitim olarak vs... işte o zaman şimdi hümanizm denilen sahte maske gerçek anlamına kavuşurdu.

ve aslında Atatürk yenilik yapmadı. doğrudur, o zamanın şartlarına göre onlar inklaptı, ancak olayı gerçekten incelersen onlar yenilik değil, öze dönüştü.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ağustos 17, 2009, 17:28:52 »
Teşekkürler Mehmet hocam, klavyene sağlık.

ben teşekkür ederim hakkı hocam, beğendiğine sevindim. ayrıca senin klavye ile ilgili olayını okuyunca daha da dikkat etmeye başladım. burada Türkçe klavye bulmak zor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ağustos 17, 2009, 17:32:05 »
Paylaşım için teşekkürler....

önemli değil burak hocam, umarım faydalı olmuştur ve olacaktır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ağustos 17, 2009, 17:34:25 »
Osmanlı devleti çöküş devrini anlayınca işi dışarıdaki ülkelerin kopyalarını yapmaya çalışarak kurtulmaya çalıştı.Fakat Atatürk kesinlikle orjinallik ve aynı zaman bazı büyük yenilikler getirdi en küçük örnek dünya üzerinde ilk seçilme hakkını kadınlara veren Atatürk'ün inkilabıdır.ve bu inkılabı bizden önce Cumhuriyeti kuran fransa bile getirememiştir.ve bu bir çok devlete emsal olup bu sefer onların kopya etmelerini sağlamıştır.yenilikler ve gerçek olan olgular kopya edilir.ama unutulmaması gerekirki hiç bir kopya gerçeği kadar dayanıklı olamaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #19 : Ağustos 17, 2009, 17:37:05 »
  Atakan, aslında aynı şeylerden bahsediyoruz. Zaten tarafsız ve insanlık gözü ile bakılınca bunlar görülebiliyor. Fakat bazı çıakr gruplarınca kullanılan ve suni olarak oluşturulan kaynaklar malesef gerçekleri gizliyor ve bunu bilerek yapıyorlar. Emin ol bu sırada da herkesin ve her kesimin hakkını yiyiyorlar. Bu yüzden verdiğin yazıdaki bir çok noktanın gerçek ile alakası yok.
 Sana nacizane tavsiyem; Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu'nun ''Tarih Gelecektir'' adlı eserini okuman olur. Zaten Halaçoğlu delillerle bir çok konuyu aydınlatıyor ancak ona karşı olanlar ise sadece ortalığı karıştırıyor ve emin ol bunda bire maksatta var.
 Bu yüzden alıntı yaptığın yazıda geçerli bir kanıt olmazsa ona müdahale etmeni isteyeceğim senden. Nedenini eminim gerçek bilimsel bulgulara dayalı daha fazla yayın okursan anlarsın. Şimdiden teşekkür ediyorum ve daha önce de söylediğim gibi aslında seni çok iyi anlıyorum, zaten aynı şeyleri söylüyoruz.